kac kilosunuz yasiniz boyunuz bilgilendirirseniz davet icin yararli olurbi gruba katılmak istiyorum
2.7 kılomu vermek ıstıyorsunuzMerhaba...
Bende katılmak isterim!!!
Ben 32 yaşındayım ve evlendiğim zaman 58 kiloydum yani 2009 yılında 6 ay icinde 73 civarindaydim ve bu kilo bana yapıştı kaldı sonra hamile kaldım 2011 Eylül ayında bir kızım oldu 86 ile doguma gittim bir kac hafta sonra yine 73 lere indim.ne diyetler yaptım verdim aldım verdim aldım sürekli.
Gecen sene Nisan ayında yeni bir yöntem denedim ve bunda başarılı oldum.
3 ay bir süre icinde 71.2den 62'ye düştüm ve 7 ay boyunca mola sürecine girdim Şubat ayında tekrar başladım bu sefer 65.1 ile başladım güncel kilom 60.30 hedefim 57 olmak sonrası Allah Kerim :)))
Bende aranıza katılmak isterim :))
Şuanki güncel kilom 60.30 hedefim 57 olmak.2.7 kılomu vermek ıstıyorsunuz
mrb.. :) ben de katılmak istiyorum foruma sırf bu diyet grupları için üye oldum yaaboyum 1.61 kilom da 55 diyete başladığımda 60 kiloydum 5 kiloyu bir buçuk ayda tatlıdan uzak durarak ve yürüyüş yaparak verdim. şimdi bi 5 kilo daha vermek istiyorum. bi an önce bi takıma alın beni canlarım yaaa
Merhaba...
Ben 32 yaşındayım ve evlendiğim zaman 58 kiloydum yani 2009 yılında 6 ay icinde 73 civarindaydim ve bu kilo bana yapıştı kaldı sonra hamile kaldım 2011 Eylül ayında bir kızım oldu 86 ile doguma gittim bir kac hafta sonra yine 73 lere indim.ne diyetler yaptım verdim aldım verdim aldım sürekli.
3 ay bir süre icinde 71.2den 62'ye düştüm ve 7 ay boyunca mola sürecine girdim Şubat ayında tekrar başladım bu sefer 65.1 ile başladım güncel kilom 60.30 hedefim 57 olmak sonrası Allah Kerim :)))
Arkadaşlar takıma kabul etmemek degilde vermek istediğiniz kilolar 3 -4 kilo takıma gelip losteye girmek için deneme suresi 2 haftadan fazla iki cuma üst üste kilo bildirimi yapıp 3.cuma listeye alıyoruz o yüzden az kilo için takıma katilmak gerekli değil ama listeye alinmakszin paylaşım ve sohbet destek isterseniz bekliyorum 4.takıma.Şuanki güncel kilom 60.30 hedefim 57 olmak.
Normalde ilk hedefim 60 olmaktı buna ulaştım sayılır şimdiki hedefim 57 olmak.
Kabul etmeyeceksenizde sorun değil !
İyi günler
Okeydir anladım sizde haklı sayılırsınız teşekkür ederim...Arkadaşlar takıma kabul etmemek degilde vermek istediğiniz kilolar 3 -4 kilo takıma gelip losteye girmek için deneme suresi 2 haftadan fazla iki cuma üst üste kilo bildirimi yapıp 3.cuma listeye alıyoruz o yüzden az kilo için takıma katilmak gerekli değil ama listeye alinmakszin paylaşım ve sohbet destek isterseniz bekliyorum 4.takıma.
Canım vermen gereke çok az bir kilo var 8. Takımda sana destek oluruzselam 34 yaşıondayım 1,61 boyunda ve 56 kiloyum.offf bir aydır takıldım kaldım 9 subatta 57,5 ile başladım dikkat etmeye. haftada 5-6 gun 1 saat yürüyüş yapıyorum akşam 8 den sonra yemeği bitiriyorum ama genede olmuyor istediğim gibi. bir diyet arkadaşına bir gruba ihtiyacım var. beni de alır mısınız....
mrb.. :) ben de katılmak istiyorum foruma sırf bu diyet grupları için üye oldum yaaboyum 1.61 kilom da 55 diyete başladığımda 60 kiloydum 5 kiloyu bir buçuk ayda tatlıdan uzak durarak ve yürüyüş yaparak verdim. şimdi bi 5 kilo daha vermek istiyorum. bi an önce bi takıma alın beni canlarım yaaa
Kızlar takımımda sizin kilolarda mezun üyem var hala bizle olanMerhaba...
Azimliyim ve bol paylaşımda bulunurum dersen 8. Takıma bekliyorum canımboy:168
kilo:81,3
hedef kilo:68
merhaba,
oldum olası kiloya yatkın bir yapım var. diyet hayatımın vazgeçilmez parçası oldu yıllarca. üniversite sınavı döneminde kpss sınavı döneminde ve şimdide hamilelik döneminde oldukça kilo aldım. eskiden düşük kalorili diyetler yaparken şimdi artık daha çok spora ağırlık veriyorum. yediklerime de elbette dikkat ediyorum.
cuma yarışmalarının ortamıda oldukça motive edici. bende cuma yarışmalarına katılmak istiyorum.
yardımcı olursanız çok sevinirim. :)
9. Takıma beklerımMerhaba arkadaşlar,
Daha önce katıldım bu gruplara hatta grup kaptanı bile oldum iki kez zayıflayıp mezun oldum :) son 1 yıldır gördüğüm hormon tedavileri yüzünden yine 85 kiloya çıktım boyum 1,70 yaş 28 boş grup varsa yeniden başlamak istiyorum :)
merhabalar,
1,64 boy ve 89,6(gün itibariyle) kg ile ben de aranıza katılmak istiyorum. 31 ekim 2014 tarihinde 105, 5 kiloydum. diyetisyen kontrolünde bugünkü kiloma ulaştım, ama artık daha çok motive edebilmem gerekiyor kendimi.. bu yüzden de aranıza katılmak istiyorum. yaşım 29, ev hanımıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?