Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam ben de katılmak istiyorum . Öncelikle sorunum tabii ki doğum kiloları 1.63 boyundayım ve de doğumdan sonra 77 kilodan ancak 64 e inebildim ama yetmiyor tabii ki çünkü basen,simit problemim çok maalesef bu yüzden hedefim 2-3 ayda 55 :) teşekkürler :)

Biraz kendini tanıtırmısın?
Tabi ki. 84 kiloyum, boyum 172. 1,5 yilda 12 kilo aldım. Aslında 86 kiloydum. 10 günde 2 kg verdim. 28 yaşındayım. Karatay beslenme düzenini uyguluyorum. Hashimoto tiroidi ve pko var ne yazık ki. Bu yüzden kilo vermeye çok ihtiyacım var. Çalışıyorum.

Canım gel 1. Takıma tanışalım

Mrb arkadaslr ahsrn ben gecen yil 3. Takimda yaristm 81 den 66 ya dustum. Hedefee 4 kilo kalmisti ki yaristan ayrilmk zorunda kaldim.birktigim aylarda hamile kalmam gerekiyodu. Sukur suan 2. Kizim oldu. Yine 81 kiloyum hedf 60 ins. İstikrarli hirsli bi takim istiyorum.

1.takıma gel tanışalım...

ben de katılmak istiyorum. ama spor konusunda kuralları olmayan bir takımda:))) çünkü bu konuda hiç istikrarlı değilim.
bir de 52 kiloyum hedef 48

Merhaba,

yıllardır kilo vermeye çalışıyorum ama olmuyor. lütfen takıma benide alın. 1,60 boy 68 kiloyum 3 sene önce 50 kiloya kadar vermiştim ama doğum yapınca 70 kilo çıktım ve tekrar veremedim kilolarımı bu durum beni çok üzüyor...

canım 5. takıma bekliyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…