Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba son bir yıldır diyetle kilo vermeye başlıyorum, sıkılıp bırakınca geri alıyorum. Hedefime ulaşana kadar vazgeçmemek için desteğe ihtiyacım var. Motivasyonu yüksek bir gruptan davet bekliyorum.
Kac kılosun

Merhaba 25 yasında 160 boyunda 65 kg herzamn balıketlıydım ama artık sınırı astım malesef ılk hedefım <60 somrada 55e dusmek. Bıkacgundur dıyet hazışıklarımı tamamladım yarından ıtıbaren dıyete baslıorum, bırlıkten kuvvet dogar bende yarısmyla daha motıve olacagımı dusunuyorum, davetınızı beklıyorum:)

O zaman gel hadi 7.takımaaa...

günaydınlar,

Ben de bi takıma gireyim artık. İki gündür dikkat ediyorum yediklerime. 160 boy 70 kilo 6 aylık kızım var ve emziriyorum Gerci emzirmek bana kalori kaybettirmiyor

merhabalar ben 32 yaşındayım yıllarca zayıf yaşadıktan sonra sigarayı bırakmamla birlikte kademeli olarak kilo almaya başladım ve şu an Boy 1,70 kilo 70

19 yasindayim,bu sene sinava hazirlaniyorum haliyle cok kilo aldim kizlar. 1.73 boyum,kilom da 63.Hedefim 56-57 kilo olabilmek insallah.Hep hayalim buydu fakat hic 50'yi gormedi kilom lutfen yardimci olun.En cokta basen kismimda var kilolarim..

Bende 29 yasindayim. 1.64 boyla 64.5 kiloyum masa bası isim var. göbek ve basen aldı basını gidiyor.3 ayda sıkıntıdan 4 kilo aldım. Beni de alır misiniz aranıza..

Bende 29 yasindayim. 1.64 boyla 64.5 kiloyum masa bası isim var. göbek ve basen aldı basını gidiyor.3 ayda sıkıntıdan 4 kilo aldım. Beni de alır misiniz aranıza..
Canım vermen gereken çok az bir kilo var ,sana seve seve destek oluruz takımımla beraber.
8. Takıma bekliyoruz canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…