Kac kılosunMerhaba son bir yıldır diyetle kilo vermeye başlıyorum, sıkılıp bırakınca geri alıyorum. Hedefime ulaşana kadar vazgeçmemek için desteğe ihtiyacım var. Motivasyonu yüksek bir gruptan davet bekliyorum.
85 kiloyum yazmayı unutmuşum. 115 kilodan düştüm.Kac kılosun
9. Takıma gel85 kiloyum yazmayı unutmuşum. 115 kilodan düştüm.
7.takıma gel kuzum..bugün itibariyle diyete başladım benide alırmısınız takima boyum 1.56 kilo 80
O zaman gel hadi 7.takımaaa...Merhaba 25 yasında 160 boyunda 65 kg herzamn balıketlıydım ama artık sınırı astım malesefılk hedefım <60 somrada 55e dusmek. Bıkacgundur dıyet hazışıklarımı tamamladım yarından ıtıbaren dıyete baslıorum, bırlıkten kuvvet dogar bende yarısmyla daha motıve olacagımı dusunuyorum, davetınızı beklıyorum:)
4.takıma bekliyorum canım.Bende 79kg.1.64boy.
once 70leri görüp60larda olmak istiyorum spor arti diyet yapiyorum.17aylik oglum var emziriyorum.?
4.takıma bekliyorum canımgünaydınlar,
Ben de bi takıma gireyim artık. İki gündür dikkat ediyorum yediklerime. 160 boy 70 kilo 6 aylık kızım var ve emziriyorumGerci emzirmek bana kalori kaybettirmiyor
Kaçırdım senı offffgünaydınlar,
Ben de bi takıma gireyim artık. İki gündür dikkat ediyorum yediklerime. 160 boy 70 kilo 6 aylık kızım var ve emziriyorumGerci emzirmek bana kalori kaybettirmiyor
Ben kendim secemiyor muyum takımımıKaçırdım senı offff
Gogom almış sevındım
bende 14. takıma beklerim canım. elbette seçebilirsin davetleri dikkate alarakBen kendim secemiyor muyum takımımı
Davet edilen üyeyi baska takima cagirmiyoruz canımbende 14. takıma beklerim canım. elbette seçebilirsin davetleri dikkate alarak
4.takıma bekliyorum canım.merhabalar ben 32 yaşındayım yıllarca zayıf yaşadıktan sonra sigarayı bırakmamla birlikte kademeli olarak kilo almaya başladım ve şu an Boy 1,70 kilo 70
Canım vermen gereken çok az bir kilo var ,sana seve seve destek oluruz takımımla beraber.Bende 29 yasindayim. 1.64 boyla 64.5 kiloyummasa bası isim var. göbek ve basen aldı basını gidiyor.3 ayda sıkıntıdan 4 kilo aldım. Beni de alır misiniz aranıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?