Herkese Merhaba, Ben de katılmak istiyorum.
Öncelikle kilo alma hikayemi anlatayım;
65 kiloda hamile kaldım ve toplam 23 kilo alarak 88 kilo ile doğuma girdim doğum sonrası 78 kilo kaldım. Kendi çabam ile az yiyerek serbest diyet yaparak vücudumdaki ödem ve su kaybını sağladım. 1 hafta önceki kilom: 73 idi ve şuan diyetteyim 8 günde 2 kilo verdim. Aktivitelerim şunlar; hergün 2 saat fıtness + haftada iki gün 1 saat yüzme + akşamları yoğurt kürü ve tabiki diyet.
Boyum: 162
Kilom: 71
Hedef kilom: 57
Grup davetlerini bekliyorum :)
5. takıma bekleriz canımMerhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim diyet gruplarına katılmak için üye oldum.
Hayatımda görmediğim 76 rakamını görünce şok oldum ciddi motivasyon sıkıntım var hedefim 65 olmak benide aranıza alırsanız çok sevinicem :)
Çok teşekkürler geldim hemen5. takıma bekleriz canım
5. takıma bekleriz canım eğer azimliysenSlm gruplardan davet bekliyorum. 30 kilo verip 75 kiloya dusmustum. Bir sene icerisinde ne oldugunu anlamadan 10 kilo geri aldim. Yeni hedefim 70 kilo olmak.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/hanımlarr ben de kilo vermek istiyorum boyum 174 68-69 kiloyum 10 kilo vermek istiyoruuum beni de alın aranıza burda nasıl gelişiyo işler bilgi verir misiniz :)
7.takıma gel güzelimmm...BENDE KATILMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR DOĞUMDAN 10KİLOM VAR BU GÜN DİYETE BAŞLADIM 154 BOY 62 KİLO ZAYIFLAMAK İÇİN ZAİM VE HIRSA İHTİYACIM VAR
5. takıma gel güzelim77 kilodan 70e düştüm devamı için bir grup arıyorum :)
7.takıma gel güzelim...Merhaba arkadaslar...bende zayiflamak ve gercekten ciddi bi motivasyon almak istiyorum....160 boyundayim ve 68 kiloyum...saglikli hirsli ve hizli olarak 55 e inmek istiyorum....
5. takıma beklerîzmeraba bende daha 24 yasindayim kotu bi yil gecirdim, ve akabinde tee 78 e cikmisim 1 aydir uye olmasamda forumu hatim ettim diyebilirim ve kendimce 74 e indim. Ama bu gece itibariyle kendimi kaybetmisim gibi bide saat 9 da kotu seyler yedim yardimci olursaniZ cok sevinirim ve cook minettar olurum:)
5 . takıma gel tatlımArkadaslar bnde diyetteyim gecen sene 88 idim bu sene 72 oldum sonra sınav stresinden 79.5 e çıktım 11 gündür diyetteyim 4.5 kilo verdim şuan 75 kiloyum bir an önce 60li kilolara gelmek istiyorum Benice aramıza alırsanız daha azimli olurum ve bir an önce hedefine ulasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?