9. Takıma gel konusalım55 kg olmak istiyorum
boy:1.75
kilo:87.1
hedef:58
Nasıl desem bilmiyorum. Kendimi 75 kg sanarken 87 kilo bir bedendeyim. Regl şişkinliği diye kendimi nasıl güzel kandırmışım.Dün diyete başlamaya karar verdim. Akşam tartılmak doğru olmasada şimdi tartıldım ve anın şokunu yaşıyorum. Aranıza katılabilir miyim?
9. Takıma gel canımArkadaşlar bende bir gruba Katılmak istiyorum
Sabah tartıldım kilom 76 kg
Boy 165 cm
Hedef 62 kg
Sen 9 a gel canım1.55 boyunda 68 kilodayım üç haftadır diyet yapıyorum 2 kg verdim ama bu işi kendi başıma yapamıyorum motivasyonu yüksek bir gruba dahil olmak istiyorum çünkü paylaşmaya ihtiyacım var
3. Takıma gel canımMerhabalar...
üzerime yapışan bu 9 kilodan kurtulmak için başka çare kalmadı :)
43 günlük anneyim. 54 ile evlenip 56 ile hamile kaldım. 76 ile doğuma gittim. Suan 65 kiloyum. Diyete baslamadim. Emzirdigim için arada kaçamak yapıyorum. Kendimi öyle kandiriyorum diyelim.
hedefim eski kiloma yani 56 ya dönmek. Tekrar almayacak şekilde..
Bir kere başlayınca yapacagima inanıyorum. Beni de alin takımıniza :))
1.takıma gel tanışalım canım.Merhabayaş 21, boy:1,76 kilo:76 hedefim 65 , ben de aranıza katılmak istiyorum.
Hemen 7.takıma gel kuzum. .Mrb kızlar 108 kiloyum 1.65 boyundayım zaten diyete başlamıştım 5lilo verdim ama kendimi motive edecek bişeyler arıyorum yarışma bunu sağlar diye düşündüm son 12 senede 50 kilo aldım evlilik dogum derken... ilk hedefim 99 u sonrasında ise 65leri görmek aranıza alıp destek olursanız sevinirim
3. Takıma gel canımMerhabalar
Son 3 yılda, evlilik ve masa başı çalışma derken 22 kilo alıp 79 kilo oldum. Hedefim önceki kilom olan 57. Yasım 25. Beni de aranıza alır mısınız?
3. Takıma gel canımMerhabalar herkese. Ben 168 boyunda 86 kiloyum. Şu anlık hedefim 60 kilo olmak. a eminim ki motive olup daha da dikkat edeceğim yediklerime. Aranıza katılmak istiyorum :)
Sende gel canım 3. Takımamerhabalar 20 yaşındayım boyum 1,59 kilom 61 hafif derecede skolyoz hastasıym kilo vermem lazım ilerlememesi için 48 kilo olak istiyorm 2 haftadır spor yapıyorm fakat kilomda bi değişikli olmadı diyet yapmam lazım sanırım onuda destek almadan yapamıyorm başlıyorm 2 gün sna bozuyorm benide aranıza alırmısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?