nazom 14. takıma bekliyorum hadi koşMerhaba. 23 yaşındayım boyum 164 ve 79 kiloyum. Problemim göbek bölgemle. Kısa zamanda göbeğimden kurtulmak istiyorum. Bana uygun bir gruba katılmak isterim.
nazom 14. takıma bekliyorum hadi koş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.224023/page-11098#post-40719302
Kizlar merhaba..
ben 1.75 boyunda ve 63.5 kiloyum..fakat basen problemi olan biriyim ,ne yapsam eritemiyorum..hem 60 kiloyainmek hem de basrnlerimi eritmek istiyorum,hangi takima gelsem acaba ?
Merhaba 33yasindayım 155 cm boyum ve 75,7 kg ağırlığındayım 9 ay önce doğum yaptım ve artık kilolarimdan bir an önce kurtulmak ve istediğim kıyafetleri giymek istiyorum beni de bir gruba alırsanız daha azimli olacağımi düşünüyorum
merhaba arkadaslar 160 boyum var ve 65 kiloydum uc hafta yumurta diyeti yaptim ve suan 59 kilo oldum.bir hafta ara verdjm bugun tekrar basliyorum diyete ama yumurta diyeti degil cunku cok yorucu oluyor..hedefim 48 kilo olmak..arkadslar katilabilcegim bi grup varmi ama kisa surede vermeyi hedflynlrle olmk istyrumm
masallah canım hadi gel 14. takıma bekliyorumMerhabalaar,
Ben de oldum olası kilolu ama olsun boyun var dedikleri kızlardanım :) Yaş 28, artık her şey daha zor geliyor insana. 1 ay önce 1.77 boy ve 92,7 ile başladım kilo verme macerama. Hiç bozmadan aksatmadan devam ediyorum ve bugün 80.9 kiloyum. İlk ay aşırı hızlı kilo veriyorum sonra duraksamalar oluyor tabi, desteğinize ihtiyacım var, beni de aranıza dahil eder misiniz
14.takıma gel kuzumMerhaba arkadaşlar,
Kilo: 59
Boy: 160
Beni de dahil eder misiniz?
3. Takıma gel konusalım cnmdiyet gruplarında yer olan var mıııı :)
Canım benim sen daha çok gencsin arkadaslarinla beraber spor yapsan yüzme gibi voleybol gibi sporlar zayiflar sikilasirsin eğlenerek. Yarislar pek sana göre değil, daha çok yetişkinler için.Merhaba
Boy : 1.60
Kilo : 54
Ben kilomdan o kadar da rahatsız değilim . Lakin çevremde ki insanlar yaşıtlarım bana göre zayıf . O yüzden zayıflamak istiyorum . Hedef kilom 45 . Beni de gruba alırsanız sevinirim .
Peki anladım .Canım benim sen daha çok gencsin arkadaslarinla beraber spor yapsan yüzme gibi voleybol gibi sporlar zayiflar sikilasirsin eğlenerek. Yarislar pek sana göre değil, daha çok yetişkinler için.
9. Takıma gel tanışalımmerhaba bana yer var mı ? daha önce yazmıştım 2 hafta oldu sanırım ama bilgisayarım bozuldu , şimdi artık burdayım hangi takım çağırmıştı hatırlamıyorum ama dahil olamamıştım zaten
Hedef kılon ne canımSelam kızlar ben de zayıflamaya çalışıyorum beni de aranıza alır mısınız
boy:1.63
kilo:60,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?