Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar hangi takıma girebilirim basen ve üst bacak problemimi bi an once halletmek istiyorum .Boy ve kilomu daha önce belirt

merhaba arkadaslar 160 boyum var ve 65 kiloydum uc hafta yumurta diyeti yaptim ve suan 59 kilo oldum.bir hafta ara verdjm bugun tekrar basliyorum diyete ama yumurta diyeti degil cunku cok yorucu oluyor..hedefim 48 kilo olmak..arkadslar katilabilcegim bi grup varmi ama kisa surede vermeyi hedflynlrle olmk istyrumm

Merhaba. 23 yaşındayım boyum 164 ve 79 kiloyum. Problemim göbek bölgemle. Kısa zamanda göbeğimden kurtulmak istiyorum. Bana uygun bir gruba katılmak isterim.

Kizlar merhaba..
ben 1.75 boyunda ve 63.5 kiloyum..fakat basen problemi olan biriyim ,ne yapsam eritemiyorum..hem 60 kiloyainmek hem de basrnlerimi eritmek istiyorum,hangi takima gelsem acaba ?

Hepinizi 6, takıma bekliyorum kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/page-11263

Merhabalaar,

Ben de oldum olası kilolu ama olsun boyun var dedikleri kızlardanım :) Yaş 28, artık her şey daha zor geliyor insana. 1 ay önce 1.77 boy ve 92,7 ile başladım kilo verme macerama. Hiç bozmadan aksatmadan devam ediyorum ve bugün 80.9 kiloyum. İlk ay aşırı hızlı kilo veriyorum sonra duraksamalar oluyor tabi, desteğinize ihtiyacım var, beni de aranıza dahil eder misiniz

masallah canım hadi gel 14. takıma bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.224023/page-11103#post-40731651

Merhaba
Boy : 1.60
Kilo : 54
Ben kilomdan o kadar da rahatsız değilim . Lakin çevremde ki insanlar yaşıtlarım bana göre zayıf . O yüzden zayıflamak istiyorum . Hedef kilom 45 . Beni de gruba alırsanız sevinirim .

Canım benim sen daha çok gencsin arkadaslarinla beraber spor yapsan yüzme gibi voleybol gibi sporlar zayiflar sikilasirsin eğlenerek. Yarislar pek sana göre değil, daha çok yetişkinler için.

merhaba bana yer var mı ? daha önce yazmıştım 2 hafta oldu sanırım ama bilgisayarım bozuldu , şimdi artık burdayım hangi takım çağırmıştı hatırlamıyorum ama dahil olamamıştım zaten

Selam kızlar ben de zayıflamaya çalışıyorum beni de aranıza alır mısınız

boy:1.63

kilo:60,7

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…