Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabaa..
kilom:62.5
boyum:167
yaşım:22
kendi öğrenci evimde yaşadığım için düzgün bir yeme programı yapamıyorum kendime.. yeme saatlerimi ve yediklerimi ayarlayamıyorum 4-5 aydır kilo vermeye çalışıyorum 3 gün uygulayabiliyorsam 4. günü bozuluyo.. 5-6 sene önce 20 kiloyu bu gruplar sayesinde vermiştim şimdide çareyi yine sizde arıyorum..tek çarem sizsiniz bana yardımcı olup beni de grubunuza katarsanız çok sevinirim..

1.takıma gel tanışalım canım...

Merhaba arkadaşlar
adım özgecan boyum 1,60 kilom da 61.00
hayatim boyunca surekli kilo inis cikisim olmustur ama vermekte hic bir zamab cok fazla problem yasamamisimdir.
ideal kilom olan 54 kiloya kadar dusmustum fakat sigarayi birakmam sonucu 64 kiloya yukseldim yeniden.
Kendi cabalarimla 3 kilo verdim ama sanirim artik destege ihtiyacim
cünkü pazartesi basladigim diyeti persembe bozuyorum.
sigararaya geri baslamayida hic mi hic dusunmuyorum.
bu arada 3 yildir duzenli plates yapiyordum son 3 aydir onu da sallar oldum.sanirim disipline ihtiyacim var :)
Beni de bir takima alirsaniz cok sevinirim.
umarim herkes ideal kilosuna kavusur

1.takıma gel tanışalım canım...

merhabalar bu buraya 3. gelişim. 1. de doğum sonrası gelmiştim 2012 de mezun olmustum..bir de gecen sene az bişi kilo almıştım gelmiş mezun olmuştum ve şimdi 3. gelişimmm.
30 martta ikinci doğumumu yaptım. 28 günlük bebikim..doğuma 77.5 ile girdimsu an 68 civarıyım tam bilmiyorum aç karınına tartılmam lazım. acilen bir gruba girip zayıflamam lazım.çünkü boğazım çok fena ya hamur işi yiyorum hamileyken mide sorunu çok yaşadım son zamanlar hilç yiyememiştim istediğim şeyleri..allahtan doğumdan beri hiç almadım hep verdim ancak yine bir kontrole ihtiyacım var. bu arada hamile kalmadan önce 54.5 idim.ki bu o dönem aldığım için normalde 52 53 arasıyım..şimdi ilk hedefim 58 haziranın 2. haftasına kadar vermem lazım arkadaslarımın duğunleri var ve puf puf olmak istemiyorum...verebilir miyim bilmiyorum 10 kilo çünkü..sütüm azalmadan hamur işlerini keserek...uygun bir takım arıyorum haber bekliyorum.....

9.takima bekkerim

Merhabalar
Boyum 171
Kilom 83
Yaşım 33
artık canıma tak etti 3 çocuktan önceki halime geri dönmek istiyorum çok mu istiyorum bi yerden başlamalıyım artık kıyafet yerine kamuflaj alıyorum göbüşüm sanki hiç doğum yapmamış gibi kocaman
60 kiloydum üzerime yapışan bu kilolar kalıcı hale gelecek diye çok üzülüyorum şimdilik bu kadar canlar
Destekleriniz sayesinde inşallah zayıflarım hayata tutunmak ümidiyle sağlıcakla

7.takıma gel kuzum

Merhaba,
Boyum 165, kilom 73 19 yaşımdayım
Daha önce diyet yapıp 12 kilo verdim aradan 2 yıl geçti ve maalesef yeniden kilo aldım, buradaki diyet gruplarına baktım, oldukça motive edici olduklarını gördüm bana da faydası olacağını düşündüm
şimdiden teşekkür ederim

Merhaba şu an tüm gardolabımı döktüm önüme ve sinirden ağlıyorum. Artık işe giderken kıyafet derdi yaşamaktan bıktım. Bir dünya 38-40 beden elbisem var hepsine bakmaya doyamazken içine giremiyorum.
175 boyunda ve 87 kiloyum. Son bir aydır diyet yapmaya çalıştıkça daha çok kilo aldım. Depresyona girmek üzereyim. Bir karar aldım. Yarın doktor randevumu aldım tahlillerimi yaptırıp zayıflayacağım. Hangi gruba katılabilirim?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.143241/page-11255#post-40695847

6.Takıma beklerim canım

1.takıma gel tanışalım canım ...

Merhabalar boyum 178 . bir sene önce 52 kilo zayıf incecik bir kızdım fakat üniversiteye başladıktan sonra kilo almaya başladım şuan 58 - 59 kilo oldum .bu gidişe bir dur demem lazımdı . Çok aşırı kilom olduğunu düşünmesem de beni rahatsız ediyor ve inat ettim eski halime geleceğim . Bana yardımcı olacak grup arkadaşları arıyorum

hemşehrim,hızlı alınan kiloya bi dur demek lazım da boyun da uzun maşallah, yaşın da genç, nolur sağlıklı beslenme dışındaki çok düşük kalorili diyetlere falan başvurma, abur cuburu kesip bol bol yürü. üniversteye başladıktan sonra hangi alışkanlıklar edindinse işte onlara bir çözüm bul:)
gene de kilo vermek için takıma girmek istiyorum, düzenli paylaşımda bulunurum , spor yaparım diyorsan ve şimdiden senin aç gezmene razı olmayacağımızı kabulleniyorsan 2. takıma gelebilirsin, takımda 50-52 kilo olmaya çalışan çıtırırıklarımız da var

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.181064/

Kizlar merhaba..
ben 1.75 boyunda ve 63.5 kiloyum..fakat basen problemi olan biriyim ,ne yapsam eritemiyorum..hem 60 kiloyainmek hem de basrnlerimi eritmek istiyorum,hangi takima gelsem acaba ?

çok fazlan yok kısa surede halledebileceğini dusunuyorum.bence spor gruplarına girmelisin duzenli sporla şıp diye gider o fazlalık azmın daim olsun guzelim

Merhaba 33yasindayım 155 cm boyum ve 75,7 kg ağırlığındayım 9 ay önce doğum yaptım ve artık kilolarimdan bir an önce kurtulmak ve istediğim kıyafetleri giymek istiyorum beni de bir gruba alırsanız daha azimli olacağımi düşünüyorum

Kızlar hangi takıma girebilirim basen problemim ve üst bacak problemini bi an önce çözmek istiyorum.

Kızlar hangi takıma girebilirim basen ve üst bacak problemimi bi an once halletmek istiyorum .Boy ve kilomu daha önce belirtmiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…