1.takıma gel tanışalım canım...merhabaa..
kilom:62.5
boyum:167
yaşım:22
kendi öğrenci evimde yaşadığım için düzgün bir yeme programı yapamıyorum kendime.. yeme saatlerimi ve yediklerimi ayarlayamıyorum 4-5 aydır kilo vermeye çalışıyorum 3 gün uygulayabiliyorsam 4. günü bozuluyo.. 5-6 sene önce 20 kiloyu bu gruplar sayesinde vermiştim şimdide çareyi yine sizde arıyorum..tek çarem sizsinizbana yardımcı olup beni de grubunuza katarsanız çok sevinirim..
1.takıma gel tanışalım canım...Merhaba arkadaşlar
adım özgecan boyum 1,60 kilom da 61.00
hayatim boyunca surekli kilo inis cikisim olmustur ama vermekte hic bir zamab cok fazla problem yasamamisimdir.
ideal kilom olan 54 kiloya kadar dusmustum fakat sigarayi birakmam sonucu 64 kiloya yukseldim yeniden.
Kendi cabalarimla 3 kilo verdim ama sanirim artik destege ihtiyacim
cünkü pazartesi basladigim diyeti persembe bozuyorum.
sigararaya geri baslamayida hic mi hic dusunmuyorum.
bu arada 3 yildir duzenli plates yapiyordum son 3 aydir onu da sallar oldum.sanirim disipline ihtiyacim var :)
Beni de bir takima alirsaniz cok sevinirim.
umarim herkes ideal kilosuna kavusur
9.takima bekkerimmerhabalar bu buraya 3. gelişim. 1. de doğum sonrası gelmiştim 2012 de mezun olmustum..bir de gecen sene az bişi kilo almıştım gelmiş mezun olmuştum ve şimdi 3. gelişimmm.
30 martta ikinci doğumumu yaptım. 28 günlük bebikim..doğuma 77.5 ile girdimsu an 68 civarıyım tam bilmiyorum aç karınına tartılmam lazım. acilen bir gruba girip zayıflamam lazım.çünkü boğazım çok fena ya hamur işi yiyorum hamileyken mide sorunu çok yaşadım son zamanlar hilç yiyememiştim istediğim şeyleri..allahtan doğumdan beri hiç almadım hep verdim ancak yine bir kontrole ihtiyacım var. bu arada hamile kalmadan önce 54.5 idim.ki bu o dönem aldığım için normalde 52 53 arasıyım..şimdi ilk hedefim 58 haziranın 2. haftasına kadar vermem lazım arkadaslarımın duğunleri var ve puf puf olmak istemiyorum...verebilir miyim bilmiyorum 10 kilo çünkü..sütüm azalmadan hamur işlerini keserek...uygun bir takım arıyorum haber bekliyorum.....
7.takıma gel kuzumMerhabalar
Boyum 171
Kilom 83
Yaşım 33
artık canıma tak etti 3 çocuktan önceki halime geri dönmek istiyorum çok mu istiyorum bi yerden başlamalıyım artık kıyafet yerine kamuflaj alıyorum göbüşüm sanki hiç doğum yapmamış gibi kocaman
60 kiloydum üzerime yapışan bu kilolar kalıcı hale gelecek diye çok üzülüyorum şimdilik bu kadar canlar
Destekleriniz sayesinde inşallah zayıflarım hayata tutunmak ümidiyle sağlıcakla
Merhaba şu an tüm gardolabımı döktüm önüme ve sinirden ağlıyorum. Artık işe giderken kıyafet derdi yaşamaktan bıktım. Bir dünya 38-40 beden elbisem var hepsine bakmaya doyamazken içine giremiyorum.
175 boyunda ve 87 kiloyum. Son bir aydır diyet yapmaya çalıştıkça daha çok kilo aldım. Depresyona girmek üzereyim. Bir karar aldım. Yarın doktor randevumu aldım tahlillerimi yaptırıp zayıflayacağım. Hangi gruba katılabilirim?
1.takıma gel tanışalım canım ...Merhaba,
Boyum 165, kilom 7319 yaşımdayım
Daha önce diyet yapıp 12 kilo verdim aradan 2 yıl geçti ve maalesef yeniden kilo aldım, buradaki diyet gruplarına baktım, oldukça motive edici olduklarını gördümbana da faydası olacağını düşündüm
şimdiden teşekkür ederim
hemşehrim,hızlı alınan kiloya bi dur demek lazım da boyun da uzun maşallah, yaşın da genç, nolur sağlıklı beslenme dışındaki çok düşük kalorili diyetlere falan başvurma, abur cuburu kesip bol bol yürü. üniversteye başladıktan sonra hangi alışkanlıklar edindinse işte onlara bir çözüm bul:)Merhabalar boyum 178 . bir sene önce 52 kilo zayıf incecik bir kızdım fakat üniversiteye başladıktan sonra kilo almaya başladım şuan 58 - 59 kilo oldum .bu gidişe bir dur demem lazımdı . Çok aşırı kilom olduğunu düşünmesem de beni rahatsız ediyor ve inat ettim eski halime geleceğim . Bana yardımcı olacak grup arkadaşları arıyorum
çok fazlan yok kısa surede halledebileceğini dusunuyorum.bence spor gruplarına girmelisin duzenli sporla şıp diye gider o fazlalıkMerhabalar boyum 178 . bir sene önce 52 kilo zayıf incecik bir kızdım fakat üniversiteye başladıktan sonra kilo almaya başladım şuan 58 - 59 kilo oldum .bu gidişe bir dur demem lazımdı . Çok aşırı kilom olduğunu düşünmesem de beni rahatsız ediyor ve inat ettim eski halime geleceğim . Bana yardımcı olacak grup arkadaşları arıyorum
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonras
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum. a.s.
Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum. a.s.
Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?