Aynı benim ölçülerim sin. Haydi hayırlısıMerhabalar. Bende bu yarışmalara katılmak istiyorum. Belki beni gaza getirir. Boyum 1.75 kilom 73 hedefimse 60.
Gel canım 3. Takıma2 yıl önceye kadar 60tım ama tekrar dönmek istiyorum
Bende yarisa katilmak istiyorum. Boyum 165 kilom 81. 2 yil once 62 kiloydum.tekrar o gunlere donmek istiyorum.
Bende yarisa katilmak istiyorum. Boyum 165 kilom 81. 2 yil once 62 kiloydum.tekrar o gunlere donmek istiyorum.
2.takima katilmak icin ilk etapta bisey yapiyormuyuz?
2.takima katilmak icin ilk etapta bisey yapiyormuyuz?[/QUOTE
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.181064/page-7204
Linke tiklayip kendini tanitirsin.kurallarimiz ilk sayfada onu da incelersin.
Bende aranıza katılmak ıstıyorum. 20 yasındaym 166 boyundaym okuyorum hemen hemen her gun burada bıseyler bakıyorum son zamanlarda ve aradıgım bu dedım... :) benı de aranıza alırmısınız.? her gun duzenlı gorusmelerımızı yaparak bır an once kurtulmak ıstıyorum su kılolarmdan.. ha bu arada kılom ne yazıkkı 78 cıvarında hedefım ıse 62.
canım 5. takıma bekliyoruzMerhaba 37 yaşındayım boyum 1.65 kilom 94.1. 27 Şubatta 114 kg ile zayıflama kararı aldım. Bu iradeyi nereden buldum niye birden daan dedi inanın bilmiyorum ama artık yalnız devam etmek istemiyorum. Geleyim mi??
Sağolun geldim bilecanım 5. takıma bekliyoruz
3. Takıma gel canımMerhaba. 155 boy 69 kiloyum. 60 kiloya düşme hayalim var. Pco hastasıyım Eylül ayına kadar zayiflayip tüp bebek tedavisine başlayacağım. Beni gaza getirecek Aynı zamanda destekleyecek diyet arkadaşlarına ihtiyacim var. Arkadaşım olur musunuz?
Tesekkurler3. Takıma gel canım
canım 5. takıma beklerizMrb lar bende aranıza katılmak istiyorum. Yaşım 28 boyum 165 kilom ise 96. Başlangıçta 108 dim. Hedefim ise 65 olmak...
Tşk ederim :)canım 5. takıma bekleriz
3. Takıma gel cnmkızlar selam 13.takımdaydım ancak takımımız kapandı..76 kg ile başlamak istiyorum tekrar.yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?