- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Ben çok kilo verip çok almış bir bayanım ama şimdi tedaviden dolayi aldigim kilolari yine tedavi için vermem lazım 10 kilo fazla var ve motivasyonum yok beni de aranıza alirmisiniz
4.takıma bekliyorum canımMerhaba kızlar önceden burada 97 ile yoluma başlamıştım 85 ile takımım dağıldığı için bırakmıştım şimdi 78.6 kiloyum hedefim 65 olmak. Tekrar araniza dönmek istiyorum..
9. takima Gel canimArkadaşlar herkese merhaba ben de bu yarışmaya katılmak istiyorum zayıflamak lütfen bana destek olun bıktım artık kilo problemi yaşamaktan ne yapıcam bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.181064/page-7185#post-41051929İyi günler işyerindeki 4 arkadaş olarak zayıflayabilmek için bu yarışmaya katılmak istiyoruz. takımında 4 kişi eksiği olan varmı
gerçektenmi 4 kişiyiz yer var dimi arkadaşlarımdan biri üye olmaya çalışıor hemen bilgilerimizi göndericez birazdan
hepinizi 2. takıma bekliyoruz canımgerçektenmi 4 kişiyiz yer var dimi arkadaşlarımdan biri üye olmaya çalışıor hemen bilgilerimizi göndericez birazdan
benim boy:1.57 kilo 70 civarı ama yarın sabah net kiloyu yazıcam. 50-55 arasına kadar inmek istiyorum. arkadaşlarımdan birinin nicki: nsmaskelibalo diğerinin volgarzu
4. arkadaşı üye yapmaya çalışıoruz
Bende yarışa Katılmak istiyorum. Boyum 1.75 kilom 73 spor aktivitelerle ilgileniyorum. Aktif biriyim. Umarım Takım'larda yer vardır. Bu bölümde yediklerimizi ve aktivitelerimizidemi cuma günleri paylaşacağız?
Canim takimin sayfasini girip paylasimda bulunuyorsun :)Teşekkürler canım. Takıma nasıl üye olunuyor? Acemilik işte
5. takıma beklerizkızlar selamlar. daha önce gruplara yazmış; ama yarışamamıştım 4. bebeğime hamileyken. şu an 5. doğdu ve ben yine kilo aldım. 175 boyunda, 74kg yum. hedefim 60.
Sizin boyunuza 60 cok az degilmiMerhabalar. Bende bu yarışmalara katılmak istiyorum. Belki beni gaza getirir. Boyum 1.75 kilom 73 hedefimse 60.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?