- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
3. Takıma gel cnm
Boyunu kilonu yazmamışsın canım 4. Takıma gel konuşalımMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum ve ben de katılmak istiyorum. Ne yapmam gerekir
boyum 158 kilom 58.5 cuma zayıflama grubu arıyorum
4.takıma bekliyorum ikinizide kızlar1.65 boyum 87 kiloyum diyete yeni basladim.bende zayiflama grubu istiyorum.
canım 5. takıma bekliyoruz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.195397/page-14100#post-41153984 mazeretin olduktan sonra haftasonu gözardı edilir haftaiçi yeteri kadar yazarsanbirde arkadaşlar her gün msj yazma zorunluymuş sanırım ama ben hafta sonları yazamam çünkü evde netim yok
Kılo fazla yok kuzumMerhabalar daha once 4. Takımdaydım guzelce zayıfladım ortamda guzeldi. Şimdi bi kaç kg aldım ve yeni arkadaslarla tekrar bir grupta olmak istiyorum. 18 yasındayım. 1.72 boyunda 61.5 kiloyum. Vucumda gobek yok kollar iyi lakin bacaklarda yağ birikmesi var.
9. Takıma gel tatlımkızlar merhaba
ben de bir gruba üye olmak istiyorum.
boyum 170
kilom 89.4
inşallah en kısa sürede veririm fazla kilolarımı
4.takıma bekliyorum canımmerhaba arkadaslar boyum 1.64 kilom 67.9 bende siki bi takim istiyorum bi haftadir duzenli spor yapiyorum daha cok motivasyon icin de yarismaya katilmak istiyorum
tesekkur ederim geliyorum hemen4.takıma bekliyorum canım
Mrb hanımlar ben 65 kg ile hamile kalıp 83 kg ile doğuma girdim.oğlum 6 aylık oldu sütüm de çok az bende aranıza katılmak istiyorum 30 yaşımda 1.58 boy 72 kiloyum.hedefim 60 kilo olmak
Kızlar bende 7 takimdaydim gayet iyi di özel sebeplerden ayrılmak zorunda kaldım şimdi bir takıma dahil olmak istiyorum 158 boy 74 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?