Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum ve ben de katılmak istiyorum. Ne yapmam gerekir

Gecen yil 93 kilodan 76 ya dustum 3 ayda ama 1 yilda 11 kilo geri aldim malesef motivasyona ihtiyacim var bugun tekrar basladim diyete...

bende yarın başlıyorum arkadaşlar kılom 65 hedefim 57 dukan diyetine başlayacağım yarın hangi takıma geliyorum ve sayfada yeniyim nasıl katılacağım bu takımlar listesi nerde bana tarif edermisnz

birde arkadaşlar her gün msj yazma zorunluymuş sanırım ama ben hafta sonları yazamam çünkü evde netim yok

Merhabalar daha once 4. Takımdaydım guzelce zayıfladım ortamda guzeldi. Şimdi bi kaç kg aldım ve yeni arkadaslarla tekrar bir grupta olmak istiyorum. 18 yasındayım. 1.72 boyunda 61.5 kiloyum. Vucumda gobek yok kollar iyi lakin bacaklarda yağ birikmesi var.

Kılo fazla yok kuzum
Ama 9. Takma gel

merhaba arkadaslar boyum 1.64 kilom 67.9 bende siki bi takim istiyorum bi haftadir duzenli spor yapiyorum daha cok motivasyon icin de yarismaya katilmak istiyorum

kızlar merhaba
ben de bir gruba üye olmak istiyorum.
boyum 170
kilom 89.4
inşallah en kısa sürede veririm fazla kilolarımı

Mrb hanımlar ben 65 kg ile hamile kalıp 83 kg ile doğuma girdim.oğlum 6 aylık oldu sütüm de çok az bende aranıza katılmak istiyorum 30 yaşımda 1.58 boy 72 kiloyum.hedefim 60 kilo olmak

Kızlar bende 7 takimdaydim gayet iyi di özel sebeplerden ayrılmak zorunda kaldım şimdi bir takıma dahil olmak istiyorum 158 boy 74 kiloyum

Mrb hanımlar ben 65 kg ile hamile kalıp 83 kg ile doğuma girdim.oğlum 6 aylık oldu sütüm de çok az bende aranıza katılmak istiyorum 30 yaşımda 1.58 boy 72 kiloyum.hedefim 60 kilo olmak

Kızlar bende 7 takimdaydim gayet iyi di özel sebeplerden ayrılmak zorunda kaldım şimdi bir takıma dahil olmak istiyorum 158 boy 74 kiloyum

2. takıma buyrun gelin

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.181064/page-7256

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…