Tamam geliyorum tşkler
1.63 boy 68 kilo tok karnına bende katılmak istiyorum benide alın aranıza cumaya kadar 64 hedefliyorum günde bir saat yürüyüş mekik lütfen desteğinize ihtiyacım var
6.takıma bekliyorum canım amacımız hızlı değil sağlıklı ve kalıcı kilo vermek kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/
Kaç kilo olmak istiyorsun çok kilon yok gibiHerkese merhaba :)
Yalnızca birkaç dakikalık üyeyim. Aslında kilo vermeyi istediğim süreçlerde bu forumun inanılmaz başarı öyküleriyle motive ediyordum kendimi. Neden üye olmak ve aranıza katılmak için bu kadar bekledim, inanın, bilmiyorum.
En yeni savaşıma 67 kilo ile 25 gün önce başlayıp 4 kilo verdim. Şu anda 63 kilo, 163 cm boyundayım. Yalnız artık bu savaş son olsun istiyorum. Vazgeçmek istemiyorum. Hemcinslerimin desteğine ihtiyacım var.
Lütfen beni de takımlarınızdan birine kabul edin :) Şimdiden çok teşekkürler..
Kaç kilo olmak istiyorsun çok kilon yok gibi
3. Takıma gel ozaman canımEski kiloma geri dönüp 34-36 beden olmak istiyorum yeniden. Kısacası 48-50 kilo olmak istiyorum. 13-15 kilo civarı vermem gerekiyor :)
5. takıma gel canımmerhaba kızlar boyum 1.71 evlendikten sonra 8 kilo almışım 9 aydave herkes artık bana kilo aldın sen deyip duruyoo evet aldım diyorum bende bu 8 kilo fazlamı vermek istiyorum beni de alın
9. takima Gel canimMerhaba arkadaslar.bende kilolarimdan kurtulmak istiyorum.2 yil once 2. dogumumu yaptim.85.5 kiloyu gordum.bu sure zarfinda 65 kiloya kadar indim fakat artik kilo vermem durdu.birazda hirsla verebilirim diye dusundum.bende bi gruba katilmak istiyorum
selam yelizcim 14. takıma bekliyorum bebeğimHerkese merhaba ben 162 boyunda ve 70 kiloyum daha önce yine burda güzel kilo vermiştim ama malesef yine aldım şöyle güzel arkadaşların olduğu bir takıma girmek istiyorum beni de alın
5. takıma bekliyoruzMerhaba 82.7 kiloyum. Ramazana kadar isvec diyeti yapip, ramazanda da dikkat ederek kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
Merhaba
Kilooo vermek istiyorum motivasyona ihtitacımm var
20 yasndaym 160 boy 77 kiloyum(
Bende alnn grubaa
kızlar 5. takıma bekliyoruzDaha önce 7. takımda yarıştım. 2 yıl falan oldu heralde. Takım büyük bir yıkıma uğradı o vakitler kapandı açıldı derken ben kendi isteğimle ayrıldım takımdan. Hamile kaldım doğum yaptım kızım 11 aylık oldu. Şimdi 122 kiloyum ve bu işe bir dur dememin zamanı geldi artık
Öncelikle beni ekibine almak isteyen grup liderlerine şunları söyleyeyim. daha önce 133 kilodan 98 e kadar düştüm 2 yılda. Evlendikten sonra geri aldım ve 117 kilo ile dukan yaptım. Tekrar 98 e düştüm hatta 98.8 :) Sonra 1 yıllık uzuuuuuun bir duraklamadan sonra 103 ile hamile kaldım 127 ile doğuma gittim. Doğumdan sanra 15. günde 114 e düşmüştüm. Sonra nerden gittiysem memleketim Balıkesir'e gittim ve 40 günün içinde 123 e çıktım. O civarlarda da geziyorum işte 8-9 aydır. Kilo verebilen biriyim yani reklam yapmak gibi olmasınhemi de kilom yüksek olduğu için rahat kilo veririm diye düşünüyorum
bu bir.
ikincisi de ben Dukan yapıcam kafama göre.. emzirdiğim için kitapta emziren anneler için olan bölümü var onu yapıcam grubuna alındığım gruba ayrıntılarını yazarım. Beni grubuna alan bana "Vay dukan şöyle kötü, böyle pis, öyle kaka" falan demesin. Başka da bir ricam yok.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.. Diyete hazır olduğum zaman başlayacağım ama dikkat etmeye ve yürüyüşe şu saniye başlıyorum ahan da
Başlangıç kilom 122
Boy 169
Yaş 28 (1987)
Meslek Devlet Memuru
Bu ka
Ha bi de 4 yıl evvel de 5. takımda yarışmıştım.
koptum geldimkızlar 5. takıma bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?