Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar Merhaba 20 yaşındayım boyun 1.70 64 kiloyum 5-6 gündür diyetle yarım kilo verebildim geçen yaz kk sayesinde 59a kadar düşmüştüm tekrar başlamak istiyorum hedefim 55 beni de alın :/

Merhabalar daha önce ikinci takımda bu yarışmaya katılmıştım 80 den 7 e düştüm yalnız bazı sebeplerden dolayı devam edemedim tekrardan yarışmak istiyorum şuan tekrar 80 kilo oldum. Beni grubuna davet edicek sevimli takım kaptanlarını bekliyorum :)

9. takima beklerim

kızlar Merhaba 20 yaşındayım boyun 1.70 64 kiloyum 5-6 gündür diyetle yarım kilo verebildim geçen yaz kk sayesinde 59a kadar düşmüştüm tekrar başlamak istiyorum hedefim 55 beni de alın :/
Sende Gel 9. takima canim

Merhaba daha önce doğum kilolarını verip mezun olmuştum
Şimdi ikinci çocuğundan kalanları vermeliyim
Varmı grubuna alacak olan

Merhaba. Üniversiteye gidiyorum 65 kilo 1,63 boylarındayım. 55 kiloya düşmek, beslenme düzeni oluşturmak ve sağlıklı yaşamak istiyorum. Gruplara nasıl alınıcagmı anlayamadım için buraya yazdım beni de alıın

3.takıma gel canım

hormon bozukluğu var geç farkettim fazlasıyla kilo aldım buraya üye oldum ama gruplara nasıl alınacağıma anlamadım (

29 yasindayim 74 le hamile kaldim 86 ile dogurdum iki ay once .simdi 75.5 kiloyum grup desteğine ihtiyacim var önce kendim için sonra beni güzel bulmayan kocam için zayiflamak istiyorum hedefin 60.

İsmim Merve ve 83 kiloyum.Bu aralar istahsizim bunu firsat sayip kilo vermeye karar verdim. En cok spor konusunda motivasyona ihtiyacim var. Ne zaman spora baslasam devamlilik saglayamiyorum. Bu yuzden yarismaya katilmak istiyorum. Yarin diyetime 5 te 5 diyeti ile start verecegim.

5. takıma gel tatlım

Merhaba, 153 boyundayım 65 kiloyum. Sabahları 1 er saat yürüyüş yapmak istiyorum ama kalktığımda o istek kaçmış oluyor. Motivasyon a ihtiyacım var. Diyet listemi yeni aldım. Bir gruba girmek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…