Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
67 kiloyum 55 olmak istiyorum ne yemeklerim düzenli nede spor sporda iki hareket yapsam yığılıp kalıyorum doğumdan sonra karnım çok sarkık vede alt taraf aldı başını gidiyo benide alın aranıza

67 kiloyum 55 olmak istiyorum ne yemeklerim düzenli nede spor sporda iki hareket yapsam yığılıp kalıyorum doğumdan sonra karnım çok sarkık vede alt taraf aldı başını gidiyo benide alın aranıza
4.takıma bekliyorum canım

Hangi takıma katılabilirim? Yarın diyet ve spora başlıyorum. Bu süreçte takımlardan birinde olup yarışmak istiyorum.

Kilomu yazmayı unutmuşum. 85 kiloyum.

Mrb. Ben 13. Takımdaydım? 86 ile başlamıştım 78 'de bir hata ettim izne ayrıldım. Sonrasa toparlaymadım. Şimdi 85 kiloyum. Boyu. 1.63. Hedefim 63 kilo olmak. Takımımız kapanmış. Bana yardımcı olabilir misiniz.

kelebekcim gel 14. takıma kardeş takımız zaten bekliyorum cnm.

Selam bende bugün yeniden ve ins son defa diyete baslamaya karar verdim isvicrede yasiyorum ve isim dolayisiyla bütün gün oturuyorum büroda bu yüzden cok kilo aldim ve sizin desteginizle vermek istiyorum yani motivasyona ihtiyacim var.

kilo 73
boy 162
hedefim 55

Selam bende bugün karar verdim kilo vercem simdlik cok eminim ama disiplinsiz biriyim vo o yüzden motivasyona ihtiyacim var!
Kilom 73
Boy 162
Hedefim 55

Merhaba bi kaç hafta önce yarısmaya katılmak istemiştim fakat takıma dahil olmadan hatta hiç paylaşım yapmadan ayrıldım siteden.(O hafta Babamı kaybettim.) Şimdi tekrar yarışa katılıp kilo vermek istiyorum. Uygun aktif bir takımla beraber motivasyon kazanmak istiyorum. Hatta biraz da zihnimi dağıtmış olmak istiyorum.
85 kiloydum en son değiştiğini sanmıyorum. Davet bekliyorum.

4.takıma bekliyorum canım.

Merhaba Zayıflamak için nasıl bir motive olmalıyım diye düşünürken kadınlar kulubünde cuma Yarışması'nı gördüm. Rekabet seven yapım nedeniyle bu Yarışmanın arayıpta bulamadığım şey OLDUĞUNU düşünüyorum. Umarım beni de takımınıza kabul edersiniz.
Boyum 1.70
Kilom 99.7

9. Takıma beklerım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…