Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O zaman 8.ci takıma bekliyoruz birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız inşallah

Gunaydin herkese:) benim boyum 1.73, kilomsa 69'a dayanmis durumda.aslinda bu kadar kilom yoktu ama yaz tatiliyle gelen hareketsizlik ve eve tikilma durumu bana 5 kilo kadar aldirdi.yaz basinda zayiflamaya karar vermisken 64 kiloydum ama malesef durum daha da vahimlesti cok stres yaptim bu kilo isini ve gecen hafta spora yazildim.haftada 4 gun gidiyorum.yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama tek basima basaramiyorum.bu yuzden de eger kabul edilirsem bir ekibe dahil olmak istiyorum

Sanada günaydın canım
Hadi gel 8.ci takımda birlikte kurtulalım kilolarımızdan

Merhabalar 17 yasindayim 171 boyum 61 kiloyum.Bu yaşıma kadar hep normal kilomun biraz ustunde oldum suan 55 olmak istiyorum kararliyim haftada 2 gun fitnessa gidiyorum dans etmeyi severim evdede dans ederim arada ama sorun şu ki sagliksiz besleniyorum annem calisiyor bende evde atistirmalik makarnadir abur cuburdur bu sekilde besleniyorum daha da kilo almadan buna dur demek istedim umarim alinirim bir takima iyi gunler:)

Hadi koş gel o zaman 8.ci takıma ve birlikte hem sağlıklı beslenmeyi öğrenelim hemde çok güzel kilolar verelim

merhabalar.. bende aranıza katılmak istiyorum. 21 yaşındayım evliyim. 1,60 boyunda 75 kiloyum. şimdilik 65 kiloya düşmek istiyorum. benide alırsanız çok sevinirim

merhabalar.. bende aranıza katılmak istiyorum. 21 yaşındayım evliyim. 1,60 boyunda 75 kiloyum. şimdilik 65 kiloya düşmek istiyorum. benide alırsanız çok sevinirim

Hadi sende koş gel o zaman 8.ci takıma birlikten kuvvet doğar diyip sağlıklı yaşamaya ve kilo vermeye bundan sonra birlikte devam edelim

gunaydin arkadaslar
kilolarimla yeni bi gune uyandim ve cok mutsuzum umitsizce diyet listesi ararken bu site karsima cikti ve uye oldum..sizinle motive olmak istiyorum ve kilolarima elveda demek istiyorum
102 kilo ve 160 cm boyundayim benide kabul edecek bi grup varmi acaba ?

merhaba ben 16 yaşında 170 boyunda 64 kiloyum hedefim önce 59 olmak sonra 56 olabilirsem 50-51 bile istiyorum çünkü hayatım boyunca hiç böyle olamadım hep tombuldum her gün sporumu aksatmadan yapıyorum bazen 1-2 günlük duraklamalar hariç 100 gram bile olsa her gün veriyorum ve artık zayıflama grubuna katılıp daha da hırslanmayı istiyorum

9.takıma gel tatlım bekliyorum

Merhaba, 33 yaşındayım, 1.65 boyunda ve 82kg' yim. 2.5 ay önce doğum yaptım. Doğum kilolarımı yavaş yavaş vermek istiyorum (ayda 2 kg). Ve sonra da normal kiloma dönmek (61-62 kg). Daha önce Ağustos 2014'te bu gruplardan birine katılmıştım ve bir ayda 3kg vermiştm. Çok yararlı olmuştu benim için grupla kilo vermek. Sonra hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım zayıflamayı. Yolum uzun ancak sağlıklı beslenerek hem emzirebileceğimi hem de kilo verebileceğimi biliyorum. Beni de bir gruba alınız pls :))))

Herkese Merhaba!
Ben 1.62 boyunda 70.7 kiloda 26 yaşında bir kızım. Aslında liseye kadar hep zayıf ya da normal kiloda bir çocuktum. Liseden itibaren ders çalışma temposu, buluğ çağı depresyonları derken giderek kilo aldım. Lise 1.sınıfta örneğin aynı boyda 55 kilo iken geçen seneler boyunca biraz biraz derken bi ara 75 kiloya kadar çıktım. Sonra epey bir kilo verdim. Sonrasında kişisel yaşamımdaki inişler çıkışlar derken bir baktım ki yine tek zevkim yemek yemek haline gelmiş. Kilomdan dolayı olduğumdan büyük görünüyorum. Ve ne yazık ki en güzel çağlarım kilolarım yüzünden özgüvensiz, kendini beğenmeyerek geçiyor. Ne kadar şişman olursam olayım kenndimi beğenmeme lüksüm olmamalı aslında ama içten gelen bir düşünce veya hisse karşı koymak da oldukça zor oluyor. Bugün oturup kalkarken ne kadar yorulduğumu, vücudumun kendi ağırlığını taşırken yorulduğunu farkettim. Kendi kendime bunu yapmaya hakkım olmamalı. Daha sağlıklı olmak, kendime iyi bakmak adına artık bu yola çıkmak istiyorum. Bakımsızlık, özensizlik bir alışkanlık halini almış ben de özellikle son bir senedir. Buna dur demenin vakti geldi. Artık sağlıklı beslenerek, pilates ve yürüyüş yaparak bolca su içerek ve pozitif düşünerek hayatımda olumlu değişiklikler yapmak istiyorum. Senelerdir hayal ettiğim birşeyi başarmak istiyorum.ZAYIFLAMAK, SAĞLIKLI YAŞAMAK...! Birlikten kuvvet doğar! Güç verip, güç alabileceğim grup arkadaşlarım olsun istiyorum. Hanginiz beni aranızda görmek istersiniz? Bana destek olmak ve kendimce size destek olmamı?

esencim selam canım. bugun buralar tenhadır, bende bir göz atmaya gelmiştim. sen 14. takıma gel kuzum beraber zayıflarız

Merhabalar ...
Ben küçüklüğümde baya Zayıf bir kızdım hep az bir yiyecekle doyar yiyemezdim taa ki 8 yasında geniz eti ameliyat-ı olana kadar .ameliyat olduktan sonra bende iştah açılmasıyla gelen kilolar ergenliğim ve sonrasida dahil heryil düzenli bir sekilde artarak devam etti ve 12. Yani unv ye hazırlandığım yılda Nirvana'ya ulaştı (76 kg) .en azından o yasta bi genc kız ıcın Nirvana yani sonraki yıl unv kazandım ve arkadaşlarımla abur cümbür yemeyince kendiliğimden 74 oldum daha sonra ablamın düğününe Yakın biraz diyet yapmamla 72 oldum ve bi diyet donemi daha geçirdim 70.7 oldum ve diyetisyene gittim 3 hafta mükemmel Sadıkligim neticesinde tam 5 kg verdim ama diyetisyene gidemeyince diyeti bıraktım ve su an 67 yım hep bu aralıklarda geziniyorum ..kararlı ve istikrarlı olmam ıcın bi yere bağlı kalmam lazım ...uzatmış olabilirim ama bu kadardı sesimi duyan olursa ben buradayım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…