- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba, 22 yaşındayım. Boyum 1.60 kilom ise 7017 yaşındayken 50 kiloydum, stresli dönemlerim oldu ve yemeğe verdim kendimi o günden beri 50 kiloyu bir daha göremedim.. şuan egzersiz yaparak ve yediklerime dikkat ederek 50 kiloya inmeyi ümit ediyorum..
AA çok tşk gelirimcanım eğer takım kurallarına uyarım dersen 9, takıma beklerim gel konuşalım
Gunaydin herkese:) benim boyum 1.73, kilomsa 69'a dayanmis durumda.aslinda bu kadar kilom yoktu ama yaz tatiliyle gelen hareketsizlik ve eve tikilma durumu bana 5 kilo kadar aldirdi.yaz basinda zayiflamaya karar vermisken 64 kiloydum ama malesef durum daha da vahimlesticok stres yaptim bu kilo isini ve gecen hafta spora yazildim.haftada 4 gun gidiyorum.yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama tek basima basaramiyorum.bu yuzden de eger kabul edilirsem bir ekibe dahil olmak istiyorum
Sanada günaydın canım
Hadi gel 8.ci takımda birlikte kurtulalım kilolarımızdan
Merhabalar 17 yasindayim 171 boyum 61 kiloyum.Bu yaşıma kadar hep normal kilomun biraz ustunde oldum suan 55 olmak istiyorum kararliyim haftada 2 gun fitnessa gidiyorum dans etmeyi severim evdede dans ederim arada ama sorun şu ki sagliksiz besleniyorum annem calisiyor bende evde atistirmalik makarnadir abur cuburdur bu sekilde besleniyorum daha da kilo almadan buna dur demek istedim umarim alinirim bir takima iyi gunler:)
merhabalar.. bende aranıza katılmak istiyorum. 21 yaşındayım evliyim. 1,60 boyunda 75 kiloyum. şimdilik 65 kiloya düşmek istiyorum. benide alırsanız çok sevinirim
teşekkür ederimm :)Hadi sende koş gel o zaman 8.ci takımabirlikten kuvvet doğar diyip sağlıklı yaşamaya ve kilo vermeye bundan sonra birlikte devam edelim
9.takıma gel tatlım bekliyorumgunaydin arkadaslar
kilolarimla yeni bi gune uyandim ve cok mutsuzumumitsizce diyet listesi ararken bu site karsima cikti ve uye oldum..sizinle motive olmak istiyorum ve kilolarima elveda demek istiyorum
102 kilo ve 160 cm boyundayim benide kabul edecek bi grup varmi acaba ?
Cok tesekkur ederim :) insallahO zaman 8.ci takıma bekliyoruzbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız inşallah
esencim selam canım. bugun buralar tenhadır, bende bir göz atmaya gelmiştim. sen 14. takıma gel kuzum beraber zayıflarızHerkese Merhaba!
Ben 1.62 boyunda 70.7 kiloda 26 yaşında bir kızım. Aslında liseye kadar hep zayıf ya da normal kiloda bir çocuktum. Liseden itibaren ders çalışma temposu, buluğ çağı depresyonları derken giderek kilo aldım. Lise 1.sınıfta örneğin aynı boyda 55 kilo iken geçen seneler boyunca biraz biraz derken bi ara 75 kiloya kadar çıktım. Sonra epey bir kilo verdim. Sonrasında kişisel yaşamımdaki inişler çıkışlar derken bir baktım ki yine tek zevkim yemek yemek haline gelmiş. Kilomdan dolayı olduğumdan büyük görünüyorum. Ve ne yazık ki en güzel çağlarım kilolarım yüzünden özgüvensiz, kendini beğenmeyerek geçiyor. Ne kadar şişman olursam olayım kenndimi beğenmeme lüksüm olmamalı aslında ama içten gelen bir düşünce veya hisse karşı koymak da oldukça zor oluyor. Bugün oturup kalkarken ne kadar yorulduğumu, vücudumun kendi ağırlığını taşırken yorulduğunu farkettim. Kendi kendime bunu yapmaya hakkım olmamalı. Daha sağlıklı olmak, kendime iyi bakmak adına artık bu yola çıkmak istiyorum. Bakımsızlık, özensizlik bir alışkanlık halini almış ben de özellikle son bir senedir. Buna dur demenin vakti geldi. Artık sağlıklı beslenerek, pilates ve yürüyüş yaparak bolca su içerek ve pozitif düşünerek hayatımda olumlu değişiklikler yapmak istiyorum. Senelerdir hayal ettiğim birşeyi başarmak istiyorum.ZAYIFLAMAK, SAĞLIKLI YAŞAMAK...! Birlikten kuvvet doğar! Güç verip, güç alabileceğim grup arkadaşlarım olsun istiyorum. Hanginiz beni aranızda görmek istersiniz? Bana destek olmak ve kendimce size destek olmamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?