- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
14 takıma koş gel tatlım bekliyorummerhabalar . ben 29 yaşında 168 byundayım. kilom 100.7. önümde uzun bi yol var . ben şişman bi anne olmak istemiyorum bebeğimle daha rahat oyunlar oynamak istiyorum. diyet ve egzersizle 2 haftada 4 kilo verdim ama şevkim bazen kırılıyo basaramıyacağımı düşünüyorum . uygun olan bi gruba katılmak istiyorum .
hemen geldimm:)14 takıma koş gel tatlım bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.224023/page-11675
14 takıma gel tatlım bekliyorumMerhaba arkadaslar..1.65 boyunda 78 kiloyum..65 olmak istiyorum..bir takima girebilirmiyim.
Merhaba arkadaslar..1.65 boyunda 78 kiloyum..65 olmak istiyorum..bir takima girebilirmiyim.
Tatlım hangi takımdan ayrıldıysan istersen sor onlara listeye girmedende devam edebilirsin paylaşımlarınaYaaa...saglik sorunlanlarimdan dolayi giremedim..neyse saglik olsun..tesekkur ederim..
14 takıma koş gel tatlım bekliyorumarkadaşlar slm herkese ,64,2 kg sabah tartının gösterdiği ,ben de katılmak istiyorum zayıflama serüvenine lütfen yardımcı olun ,57 kg olmam gerekiyor yaşım 34
Çok teşekkür ederim2. takıma beklerim canım.
14. takıma bekliyorum gel hadi yeni ailenle tanışmayaselam arkadaşlar bende katılmak istiyorum mümkünse yaş 28 kilo 68.2 boy 165 teşekkürler
Cnm boyunu yaşını kilonu yazarmısınHer sabah diyete baslayip aksam cay saati diyeti sonlandiranlardanim. Bu donguyu degistirmeme yardimci olacal bir gruba katilmak istiyorum.
Ay unutmusum. 170 85 kilo ve 29 yasindayim.Cnm boyunu yaşını kilonu yazarmısın
Eğer azimli ve kararlıysan 9.takıma gel tatlımAy unutmusum. 170 85 kilo ve 29 yasindayim.
10.takıma gel canımMerhabalarr!!Benim boyum 1.70 Kilom 65.4 Şey ben azıcık hırslıyım da...2014 yılının ekim ayında 1 ay kadar bir sürede 76'dan 69'a düştüm.2015 yılında yani bu yılın ağustos ayında 3 hafta sürede 70'ten 65.4'e düştüm.Ayrıca spora da gidiyorum Hedefim 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?