- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Azimliysen 10.takıma beklerizMerhabalar
27 yasindayim
1.68
65
Dogumdan sonra kilo aldim simdiye kadar hic diyet yapmadim bolgesel olarak zayiflamak istiyorum
geçmiş olsun gel canım başımızın üstünde yerin varslm hanımlar. bende kilo vermek istiyorum ve takım arkadasları arıyorum kendime. suan 80 civarıyım. tam kilomu bilmiyorum cünkü 2 hafta önce ayağımı kırdım alçı ile de tartılamıyorum. bir ay kadar diet yapmam mümkün değil. zira hareket etmem yasak ve yemektende simdilik çok kısamıyorum. ama cok istekliyim o sebeple siimdilik misafir olarak beni kabul edecek birileri var mı :)
10.takıma gel canım tamda senlikmerhaba arkadaşlar..33 yaşında 165 boyunda ve 78 kiloyum..kendi kendime uğrasarak bir kaç kilo verip geri alanlardanım..bir grup beni kabul ederse okul açılana kadar az da olsa kilo vermek istiyorum..
Merhabaa!Umarım en yakın zamanda bulursunuz grubunuzuMerhaba kızlar. Boyum 1.62 kilom 69 yaş 24.gecen yıl 79 kiloydum şok bir diyetle tabi sporla bu kiloya düştüm ve tabikide korudum.ama şimdi nisanim olacak ekimde daha çok vermek istiorm asıl sorun beni azimlendiren kimsem yok bende bu gruplardan birisine katılmak istiorm
Inşallah tatlimmMerhabaa!Umarım en yakın zamanda bulursunuz grubunuzu
2.takim a buyur gel canimMerhaba kızlar. Boyum 1.62 kilom 69 yaş 24.gecen yıl 79 kiloydum şok bir diyetle tabi sporla bu kiloya düştüm ve tabikide korudum.ama şimdi nisanim olacak ekimde daha çok vermek istiorm asıl sorun beni azimlendiren kimsem yok bende bu gruplardan birisine katılmak istiorm
Tamm canım geliorm2.takim a buyur gel canim
Buyrun 10. takımaMerhaba sevgili arkadaşlar,
Başı çocukluktan beri kiloyla dertte olan 23 yaşında bir kız olarak hayatım aç kalmak ve tıkınırcasına yemek Arasında gidip geliyor. Liseye başladığımda kendimi aç bırakarak verdiğim on beş kiloyu bu yıl itibariyle tamamen almış durumdayım (O zamanlar 51 kg ya düşmüştüm). Şimdi metabolik balans diyetine başladım, doktora ilk gidişimde yani geçen hafta cuma günü 67,8'dim, şu an 63 kg'yum. Boyum 1,62 ve hedefim 50 kg. Motive olmak ve motive etmek için bir gruba katılmak istiyorum.
geldimBuyrun 10. takıma
10.takıma gel canımmerhaba hanımlar, boyum 165 kilom 69 yıllar önce burdaki gruplarla 20 kiloya yakın verdim şimdi 10 kilo fazlam var ve 1 haftadır diyetteyim ve tartılmadım tekrar aranızda olup motive olmak istiyorum
Hadii 10.takımaakızlar merhaba öncelikle kendimi tanıtıyım. kilo takıntılıyım aklımda her zaman sadece kilo varbir yeregiderken ilk düşündüğüm sey "orda yeme diyeti bozma" diyip herkesten cok fazla yemek. doyma hissim yok. mide bulanması vs gibi seylerim maalesef yok. uzun bi aradan sonra ramazanda toplam 8 kılo verdim 50 kiloya dustum. ama 4 yıldır diyette olduğum için 5 haftada tum verdiğimi geri aldım. 58 kıloyum aşırı mutsuzum ve ölmek istiyorum. çok spor yapan benım içimden spor yapmak bile gelmıyo. bir turlu diyete başlayamıyorum. lutfen yardımcı olun. gercekten cok mutsuzum. motivasyona umuda ihtiyacım var. hedefim 45. boyum 1 66 yaşım 24. bi türlü motive olamıyorum bıktım kilo düşünmekten birşeyleri ertelemekten. küçükken annem zayıftı her zaman ki gibi ve ben iriymişim hep bana su tipine bak bi sana bak bi bana bak derdi. ozamndan beri kilo takıntım var kafamdan atamıyorum ama kurtulmak istiyorum
herşeyin çaresi sabit ve irade ne demek ölmek gel 10.takimakızlar merhaba öncelikle kendimi tanıtıyım. kilo takıntılıyım aklımda her zaman sadece kilo varbir yeregiderken ilk düşündüğüm sey "orda yeme diyeti bozma" diyip herkesten cok fazla yemek. doyma hissim yok. mide bulanması vs gibi seylerim maalesef yok. uzun bi aradan sonra ramazanda toplam 8 kılo verdim 50 kiloya dustum. ama 4 yıldır diyette olduğum için 5 haftada tum verdiğimi geri aldım. 58 kıloyum aşırı mutsuzum ve ölmek istiyorum. çok spor yapan benım içimden spor yapmak bile gelmıyo. bir turlu diyete başlayamıyorum. lutfen yardımcı olun. gercekten cok mutsuzum. motivasyona umuda ihtiyacım var. hedefim 45. boyum 1 66 yaşım 24. bi türlü motive olamıyorum bıktım kilo düşünmekten birşeyleri ertelemekten. küçükken annem zayıftı her zaman ki gibi ve ben iriymişim hep bana su tipine bak bi sana bak bi bana bak derdi. ozamndan beri kilo takıntım var kafamdan atamıyorum ama kurtulmak istiyorum
10. takıma nasıl gelcem?herşeyin çaresi sabit ve irade ne demek ölmek gel 10.takima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?