Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba ben 17 yaşında 150 boyundayım 54.5 kiloyum şuan ve bu sefer kesinlikle kararlı olarak kilo vermek ve beslenmemi düzenlemek istiyorum spor yapmayı seviyorum ortam buldukça ve gerçekten öğünlerimin katı katı eleştrileceği beni düzene girdirecek bir grup arıyorum. şuanda ''50-59 aralığındakiler birlikte zayıflıyor'' grubundayım ama sayımız az olduğu için pek yeterli motive bulamadım. daha önce de diyet gruplarına katılmıştım burada ama okul ve sınavlar sebebiyle pek uyamamıştım bu sefer kararlıyım teşekkürler..

Amaniin benim gibi bir bızdık daha çıktı E hadi 10.takıma

21 yaşındayım. 1.60 boyundayım. Çocukluğumdan beri kilolarımdan hep utandım. Hatırladığım öyle sıkıntı dolu anlar var ki! Bir gün annem küçük kardeşimle konuşurken sende fazla yiyip ablan gibi olma demişti. Her zaman kilolarım yüzünden ailemde bile daha az sevildiğimi düşündüm. Hep sağlıklı beslenmeye çalıştım ve her zaman yemek yerken utanıp sıkıldım. Bu hal depresyon bende o kadar ileri gitti ki yolda gördüğüm zayıf insanlara imrenip gördüğüm her şişko insanada sanırım bu da benim gibi kilo vermek istiyor ama veremiyor Allahım sen ona yardım et diye dua etmeye başladım. Bir süredir bu forumu takip ediyorum ve hayatımda ilk defa 57.4 kiloya düşebildim (62 den düştü) ve ilk defa ümitlerimin boş çıkmayacağına dair içimde bu kadar kuvvetli bir his var. Bir yarışmaya girmenin bu işi bir disipline oturmaya ve sorumluluk duygusuyla hareket etmeye yardımcı olacağını düşündüm ve bende kilo vermek artık o özendiğim insanlar gibi olmak istiyorum. (inşAllah) hedefim 48 kilo.

Merhaba ben 1.52 boyunda 30 yasında 66 kilododa iki çocuk annesiyim ve çok mutsuzum bende gruba girmek istiyorum bu sefer çok kararliyim

Merhaba ben 1.52 boyunda 30 yasında 66 kilododa iki çocuk annesiyim ve çok mutsuzum bende gruba girmek istiyorum bu sefer çok kararliyim
10.takıma bekleriz

Selam kızlar ben 2013 de doğumdan sonra 88 kilo ile aralıkta diyete başladım 65 kiloya kdr kalori sayımı ile zayıfladım sonra vücut takılınca karayayla 63 kiloya düştüm şuan dada 65.8 kiloyum tekrar 63 kiloya yada 60 kiloya dusmek istiyorum

Arkadaşlar benim halim içler acısı. Daha önce 20 kilo verip geri almış hatta fazlasıyla almış biri duruyor karşınızda. Boyum 1.50 kilom 102. Hayatımda çok kez diyet yapıp bıraktım. Fazlasıyla geri aldım. Bu sefer kararlıyım. Diyet yapmayacağım, çünkü 3-5 kiloya rötuş değil benim ki. Benim ki devasa bir sorun. Hayatımı tümüyle değiştirmem gerekiyor. Sizlerin desteğini bekliyorum. Sevgilerle ...

ooo zeki cim o zaman gel 14. takıma bekliyorum. sloganımız diyet değil sağlıklı yaşamayı öğrenmek en doğru kararı vermişsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.224023/page-11741#post-42319156

3. Takıma gel canım

merhaba kızlar ben ben 33 yaşında 2 çocuk annesiyim 158 cm 74 kg ağırlığındayım. .Kiloları ilk hamileliğimden önce almaya başladım bir kaç ayda yaklaşık 15 kilo aldım .Alışverişe gitmekten ve üzerime göre bir şey bulamamak ve aynanın karşısına geçmek beni çok üzüyor.Hepsinden önemlisi sağlığımın olumsuz etkilendiğini fark etmeye başladım. ben de bir guruba katılarak zayıflmak ve sağlıklı olmak istiyorum hedefim 55

3. Takıma gel canım
Tabi azimli ve kararlıysan :)

Merhaba arkadaşlar

Ben boyu bayaa kısa 1.56 1.57 civarı 1 yıllık evli biriyim. Bu 1 yıl içerisinde 6 7 kilo aldım. Boyunda kısa olduğu için yuvarlak bir şeye benzemekten korkuyorum. Göbeğim de var ve eşim açık açık soylemese de bu durumdan rahatsız. Şu an ki kılomc 56 57 civarı. 50 benim için ideal. Umarım beni de alan çıkar.

K
Azimliysen 10.takıma gel canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…