Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu arada yaşım 20 ,boyum 1.67 kilom 67

Adım: Elif
Yaşım: 25
Boyum: 168
Kilom: şuan 101
Hedef kilom: 57 Inşallah
Kilo alma nedenim: yeme bozukluğu ve hareketsizlik
Kilo vermeyi isteme nedenim: Kendimi sevmek istemem, artık kendime saygı duymak isteyişim, tuhaf bakışlardan bıkmış olmam, samimiyetsiz bir şekilde söylenen aslında yüzün güzel laflarından sıkılmış olmam vs. vs.
Kendimden bahsedecek olursam:
Kendimi bildim bileli tombişim liseden sonra 100 ün altına hiç inmedim. 90 ları falan en son çıkarken gördüm
2014 yılında bi anda gaza geldim o dönem buraya da yazıyordum ara ara 4 ayda 117.8 den 100 kg ye indim ama işte malum şımarıklıklara kapıldım ve 1 yıldır dikiş tutturamıyorum 107 ye kadar çıkıyorum sonra 100 e iniyorum. Eğer şu verip alışa bi son verseydim şimdiye 50 kg olurdum herhalde
Her neyse ben yine gaza geldim ve bu defa olsun istiyorum ancak vücudumla çok oynadığım için metabolizmam yavaşladı galiba. Mesela 26 temmuzda spor artı düzenli beslenmeye başladım 103.9 la şimdi anca 101 oldum Inşallah sizinle çok güzel bir zayıflama süreci geçiririm..Teşekkürler okuduğunuz ve beni kabul edecek uygun bir takım olursa çok sevinirim :)
Çünkü bende birlikten kuvvet doğacağına inanıyorum..Hepinize kolaylıklar diliyorum :)

9. Takıma gel canım

merhabalar

zayıflama takımına katılmak istiyorum var mı beni arasına almak isteyen bir takım? kilom 80 hedeflediğim kilo 65

Ayy çok heveslendimm bende ..beni de kabul edin aranıza .... 77 kiloyum ve bu yolda tek Başıma yim sizle olmak istiyorum

Merhaba KK'nın değerli hanımları 34 yaşında ve ne yazık ki 106 kiloyum 2011 yılında bu zayıflama takımlarında 1 yıl kadar 7.takımda zayıflama sürecini yaşamış,o zamanlar muhteşem bir motivasyona sahip olan takımımızla birlikte 35 kilo vermiştim.4 yıl sonra tekrar burdayım ve ne yazık ki verdiğim 35 kiloyu geri almış olarak Azmi yüksek bir takımla neler yapabildiğimizi bildiğim için yine öyle bir takıma dahil olmak arzusundayım.Azim ve sabır bu uzun yolun en temel anahtarları,bu anahtarı bana hangi güzel takım verir acaba

Tatlım istersen bu anahtar bizde koş gel 9.takıma hemen

Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında 1.69 boyunda 71 kiloyum hedefim 60 kilo olmak. Daha önce 81 kiloydum 10 kilo vererek 71 oldum şimdiki hedefimde 60 olmak. Uygun olan grup varsa ben de aranıza katılmak isterim

Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında 1.69 boyunda 71 kiloyum hedefim 60 kilo olmak. Daha önce 81 kiloydum 10 kilo vererek 71 oldum şimdiki hedefimde 60 olmak. Uygun olan grup varsa ben de aranıza katılmak isterim
2. takıma beklerim canım.

merhabalar . ben 29 yaşında 168 byundayım. kilom 100.7. önümde uzun bi yol var . ben şişman bi anne olmak istemiyorum bebeğimle daha rahat oyunlar oynamak istiyorum. diyet ve egzersizle 2 haftada 4 kilo verdim ama şevkim bazen kırılıyo basaramıyacağımı düşünüyorum . uygun olan bi gruba katılmak istiyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…