Merhabalar ...
Ben küçüklüğümde baya Zayıf bir kızdım hep az bir yiyecekle doyar yiyemezdim taa ki 8 yasında geniz eti ameliyat-ı olana kadar .ameliyat olduktan sonra bende iştah açılmasıyla gelen kilolar ergenliğim ve sonrasida dahil heryil düzenli bir sekilde artarak devam etti ve 12. Yani unv ye hazırlandığım yılda Nirvana'ya ulaştı (76 kg) .en azından o yasta bi genc kız ıcın Nirvana yanisonraki yıl unv kazandım ve arkadaşlarımla abur cümbür yemeyince kendiliğimden 74 oldum daha sonra ablamın düğününe Yakın biraz diyet yapmamla 72 oldum ve bi diyet donemi daha geçirdim 70.7 oldum ve diyetisyene gittim 3 hafta mükemmel Sadıkligim neticesinde tam 5 kg verdim ama diyetisyene gidemeyince diyeti bıraktım ve su an 67 yım hep bu aralıklarda geziniyorum ..kararlı ve istikrarlı olmam ıcın bi yere bağlı kalmam lazım ...uzatmış olabilirim ama bu kadardı sesimi duyan olursa ben buradayım :)
tesekkurler hemn geliyorm:)9.takıma gel tatlım bekliyorum
9. Takıma gel canımAdım: Elif
Yaşım: 25
Boyum: 168
Kilom: şuan 101
Hedef kilom: 57 Inşallah
Kilo alma nedenim: yeme bozukluğu ve hareketsizlik
Kilo vermeyi isteme nedenim: Kendimi sevmek istemem, artık kendime saygı duymak isteyişim, tuhaf bakışlardan bıkmış olmam, samimiyetsiz bir şekilde söylenen aslında yüzün güzel laflarından sıkılmış olmam vs. vs.
Kendimden bahsedecek olursam:
Kendimi bildim bileli tombişim liseden sonra 100 ün altına hiç inmedim. 90 ları falan en son çıkarken gördüm
2014 yılında bi anda gaza geldim o dönem buraya da yazıyordum ara ara 4 ayda 117.8 den 100 kg ye indim ama işte malum şımarıklıklara kapıldım ve 1 yıldır dikiş tutturamıyorum 107 ye kadar çıkıyorum sonra 100 e iniyorum. Eğer şu verip alışa bi son verseydim şimdiye 50 kg olurdum herhalde
Her neyse ben yine gaza geldim ve bu defa olsun istiyorum ancak vücudumla çok oynadığım için metabolizmam yavaşladı galiba. Mesela 26 temmuzda spor artı düzenli beslenmeye başladım 103.9 la şimdi anca 101 oldum Inşallah sizinle çok güzel bir zayıflama süreci geçiririm..Teşekkürler okuduğunuz ve beni kabul edecek uygun bir takım olursa çok sevinirim :)
Çünkü bende birlikten kuvvet doğacağına inanıyorum..Hepinize kolaylıklar diliyorum :)
Link atar mısın canım9. Takıma gel canım
Bu arada yaşım 20 ,boyum 1.67 kilom 67
azimliysen 10.takıma gel canimKizlarrrr diyete basladim bilee
Beni aranıza kabul edicek kimse yok muu çalışkan bi ogrenciyimdir gercekten
10.takıma bekleriz gel birlikte zayifliyalimmerhabalar
zayıflama takımına katılmak istiyorum var mı beni arasına almak isteyen bir takım? kilom 80 hedeflediğim kilo 65
Hemen geliyorum :)azimliysen 10.takıma gel canim
14. takıma gel bekliyorum konuşalım canımBende yarışmak istiyorum nasıl katılacağım acaba..sizi herzaman takip ediyorum
:) teşekkür ederimmm14. takıma gel bekliyorum konuşalım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.224023/page-11671#post-42216043
Tatlım istersen bu anahtar bizde koş gel 9.takıma hemenMerhaba KK'nın değerli hanımları34 yaşında ve ne yazık ki 106 kiloyum 2011 yılında bu zayıflama takımlarında 1 yıl kadar 7.takımda zayıflama sürecini yaşamış,o zamanlar muhteşem bir motivasyona sahip olan takımımızla birlikte 35 kilo vermiştim.4 yıl sonra tekrar burdayım ve ne yazık ki verdiğim 35 kiloyu geri almış olarak Azmi yüksek bir takımla neler yapabildiğimizi bildiğim için yine öyle bir takıma dahil olmak arzusundayım.Azim ve sabır bu uzun yolun en temel anahtarları,bu anahtarı bana hangi güzel takım verir acaba
Geliyorum teşekkür ederimTatlım istersen bu anahtar bizde koş gel 9.takıma hemen
2. takıma beklerim canım.Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında 1.69 boyunda 71 kiloyum hedefim 60 kilo olmak. Daha önce 81 kiloydum 10 kilo vererek 71 oldum şimdiki hedefimde 60 olmak. Uygun olan grup varsa ben de aranıza katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?