Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde 15 kilo kadar fazla var benimde alirmisiniz.

Geliyorum o zamn sadece motivasyon olayım ki çok disiplinliyim bu konuda daha önceki deneyimi yine kk da başka başlıkta gerçekleştirdim ve 8 Kilo verdim şimdide sizlerle olmak beni mutlu edicek

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.181064/page-7488#post-42427583

2. takım olarak biz de azimli yeni üyeler bekliyoruz (napayım ben gelip üyeyi çağırana kadar başka takımlar almış oluyor, bende reklam yapayım dedim, umarım kural dışı bir durum değildir)
21 günlük SIFIR KAÇAMAK+1 SAATLİK YÜRÜYÜŞ PROGRAMIMIZ 2. takımda devam ediyor BEDAVA, (katılmak için yukarıdaki linke tıkalyın)

merhaba, geçmiş yıllarda cuma zayıflama gruplarında vardım ama ikinci bebek vs derken kilolar yine yüklendi tekrar başladım geçen hafta diyetisyen kontrolüyle söyle paylaşımı motivasyonu bol bir grupta olmak isterim mümkün müdür acaba kilo 74,5 boy 1,62 yakın hedef 65 uzak hedef 60 ahh ahhh

7.takıma gele bilirsin canım...

Canimm 10. Takima bekleriz. @erigim kaptanimiz . Aaaa sonraki msjlari okumadim 7. Yakima gitmissin

Merhabalar daha önceleri yarışmayla kilolar vermiştim ama kpss,evlilik derken koptum yarışmalardan şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum.Kilom 111 boyum 162 hedef şimdilik 80 .

MERHABALAR :)) 68 KİLO 167 BOYUNDAYIM İŞ HAYATI OTUR OTUR 70 KİLOYU GÖRMÜŞTÜM. ÇOK ŞÜKÜR 68'E GELDİM YARIŞMAYA KATILMAK VE NİHAİ HEDEFİM OLAN 58 KİLOYA ULAŞMAK İSTİYORUM.:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…