Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında hedefim 54 ama olmuyor bi türlü.(1 senedir 2. bebegi bekliyoruz kismet olmadi) 59 ustunde reglim bile sasiyor.şimdilik hedef 59 kg
Canım hedefin çok yakın uç hafta denemede zaten verirsin listeye girmeden tabiki destek istersen kapimiz açık 10.takıma gel

merhaba 24 yasinda 102.6 kg yim

uzun soluklu devam edebilecegim bir takim ariyorum , takiminda benim gibi verecek kilosu fazla olan yarismacilar olan kaptanlardan ricam beni de araniza alin :)

not: takimdaki kisilerin hepsinin 3 _5 kilo fazlasi varsa benimle ilgilenmeyiniz benim yolum uzun :)

gel canım misal benim 30kg fazlam var 10.takıma gel

merhaba boyum 160 kilom 54 hedefim 50 olmak banada yardımcı olabilirmisiniz biraz motivasyona ihtiyacım var

mrb boy 1.69 kilo 103 üniversiteye hazırlanırkan 20 kilo aldım alış o alış malesef üniversite ye 85 kiloyla başladım ve üniversite hayatım boyunca kiloluydum eşimle tanışmadan önce eşimle 120 kiloyla tanıştım :) evet abartmıyorum ve eşim ise boyuna göre kilo lu değildi onu çok sevdiğim içn ve onun desteği ve yardımı ile ve spor ve diyet le 75 kilo ya kadar indim o sırada eşimle nişanlanma telaşından dolayı ve ailemin evllige sıcak bakmaması üzerine ben sonunda 60 kiloydum eşimle iki yıl evlenmek için uğraştık evlendikten sonra ben de bağırsak problemleri çıktı bu yüzden tekrar kilo almaya başladım çok yemediğim halde kilo alıyordum ve spor aynı zamanda iş hayatı derken yorucu bir hayatım var dı fakat bağırsak probleminden dolayı kilo alıyordum 1 ay hiç tuvalete çıkamadım bunu n üzerine bağırsak la ilgili cerrahi müdahale geçirdim. bu arada 94 kiloydum bunun üzerine de hamile kalınca ben spor yapamadım sadece egzersiz ve hamileliğim boyunca 16 kilo alarak 110 kiloyla doğuma girdim ustelik sezeryan olunca doğumdan 7 kilo anca verdim bu arada 4.5 aylık bir kızım var eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama ona ve kendime özellikle kötülük yapmak istemiyorum ve bu kilolardan kurtulmak istiyorum aynı zamanda emziriyorum bu yuzden böyle bir gruba ihtiyacım var ki birbirimize destek olalım :)

bende gebelıkte 20 kılo aldım ama oldugu gbı duruyor malesef....bu gruplar haftalıkmı oluyo nasıl hıç bılmıyorum...bıldıgım bır arkadasa dıyettasa ıhtıyacım oldugu....

7.takıma gel güzelim...

dıger arkadasa yazacaktınız sanırım. yok ben 70le hamıle kaldım 90la doğum yaptım....ama veremedım...25 kılo fazlam var toplamda
Aaa eveeet isimleriniz benzemişşş
Sen de kilo vermek istiyorsan gel bizim takıma birlikte kilo verelim...

Herkese merhaba..
Boyum 164 kilom 79 .4
Bu yaz kilom yüzünden ne tatile çıktım ne de bu sebep yüzünden kendime bir yararım dokundu. Farkettikçe kendimi daha da üzen bir yeme bozukluğum üzerinde kendimi hırpalayıp durdum. Mide kapağımı genişletecek kadar bir ara gerçekten büyük sıkıntılar yaşadım. Geçen yıl bir ay gibi sürede disiplinli bir diyet ve sporla 9 kilo verdim. 21 yaşındayım ve ne yazık ki bu yaşıma kadar olabildiğince karbonhidratı yoğun yemeklerden kendimi alamadım. Dolayısıyla yaptığım diyette sadece enginar yeşil fasulye ıspanak ve et grubu vardı. 1 ay sonra da dönderip aktarıp hep aynı şeyleri yediğim için hepsine alerjim çıktı ve kusmaya başladım. Zorunlu olarak da bıraktım. Bıraktım ama neredeyse üzerinden bir yıl geçmiş olsa da verdiğim kilolaların hepsini ya da daha fazlasını almadım bunu da sanırım yaptığım spora borçluyum. Vizesiydi finaliydi işiydi sosyal ilişkilerdi derken kendimi bu disipline hiçbir zaman hazırlayamadım. Şaka gibi bi ara da final döneminde diyet yapmaya çalıştım. Ama sporsuz olduğu için bi yararı dokunmadı. Son bir iki haftadır erken uyanmak için o kadar çok uğraştım ki bazı geceler hiç uyumadan tüm günümü geçirmeye çalıştım ama nafile. Sonuçlar hep hüsrandı. Disiplini sağlayamadan bir başlangıç yapamamam benim en büyük kaybım oldu. Dün gece tamam dedim. Bi yerinden başlamalıyım. İnstagramdan bir diyet günlüğü hesabı açtım. Neredeyse en az 10 yıldır internet kullanıyorum bu zamana kadar kendimi ''rezil'' edecek bir şey yapmamıştım. Ama dün o instagram hesabımı facebookumdan herkese duyurmuşum. Bir baktım ki herkes sayfamı takibe gelmiş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü bir anda. Ne yapacağımı şaşırdım. Amacım kendi kendime bir şeyler yapmaktı. Şimdi çoğu çevremin bundan haberi var. Bu da rezillik durumu diye nitelendirdiğim olayı biraz da sorumluluk bakış açısıyla değerlendirdiğimde biraz da işime yaradı. Sabah kalktım ve iyi bir alışveriş yaptım. Akşam da yemeğimi yedikten sonra bu gruba katılmak için siteye üye oldum.Umarım takımlar dolmamıştır. Ve hemen yarışmaya katılma şansı bulurum.
Herkese kolaylıklar diliyorum.

Canım 7.takıma gel...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…