Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, ben 18 yaşında 168 boyunda 59.4 kiloyum ve 50 -52 olmak istiyorum. Şimdiye kadar 69 kilodan bu kiloya indim. Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.

Merhabalar sirf bu gruba girebilmek icin uye oldum☺ 156 boyunda 59 kiloda ve 17 yasindayim. Boyum kisa oldugu icin kilolu olma gibi bi sansim olmadigini dusunuyorum. 49 kiloya kadar inmem lazim. 1 haftadir yediklerime dikkat ediyorum ve 20 gun once squat challenge basladim 10 gunum kaldi sonucu cok merak ediyorum acilen motive olmaya ihtiyacim var cunku tek basima gercekten hic olmuyo gunde 2 kez dogadan yesil cay iciyorum faydali olucagini umuyorum ben ameliyattan sonra kilo almaya basladim ve istah da artinca engellenemez hale geldi en fazla tartida 65 i gordum gectigimiz 1 haftada 1 kilo verdim. Her sabah ac karnina tartiliyorum ve kaydediyorum. Bu grupta olmayi gercekten cok istiyorum

Merhabalar 96 kiloda bir anneyim. Ömrümde hiç bu kiloyu görmemiştim. ÖSS den sonra hep kiloluydum,sonra pko oldugumu öğrendim. Düğünümde 85 kiloluk bi gelindim zorla gelinlik bulmuştum. Sporla,dikkat etmeyle 75 kiloyu gördüm. Sonra doğumda 94 kiloydum bir ay sonrası 84. Sütüm çok yoktu duyduğum,nette okuduğum herşeyi yedim bu kiloya geldim. Bebeğimle yürüyüş gibi şeyler yaparken çok yoruluyorum. Sabah uyanıp bebeğimi almaya giderken bile ayaklarım agriyor. Zayıf bi anne olmak istiyorum.. Beni de alın aranıza..

azimli ve kararlıysan
9.takıma gel tatlım

Cevap verirseniz sevinirim

Ben 171 boyunda 66 kiloyum yillardir kilo vee deneyimlerim oldu gcen sene 1 ay yaptigim diyet sonucu 4 kilo vermistim amasuan veremiyorum ve yardimlarinizi bekliyorum burda okudugum yardimlarini cok gordugum onlar olmasa veremzdim dye yazan aarkadslari okudukca bu yarismaya bmde katilmak ve kilo vermek istedim nasil katilabilirim yardimci olur msunuz 56 kilo oolmak istiyorum ama once bi 60 olayimda snra gerisi gelir insallah :):)

, slm boyum 163cm, kilom 95 idi kızımın isteği ve ailemin desteği ile 28 kilo verdim şimdi 67 oldum,son 12 kilom daha var beni de aranıza alır mısınız

Merhabalar, ben de kilo vermek istiyorum. beni de kabul eder misiniz? 34 yasındayım. 4 aylık evliyim. 163 boyum. geçen hafta 87 kiloydum

Merhabalar, ben de kilo vermek istiyorum. beni de kabul eder misiniz? 34 yasındayım. 4 aylık evliyim. 163 boyum. geçen hafta 87 kiloydum
Eğer azimliyim ve bol paylaşım yaparım diyorsan 9.takıma gel tatlım

Azimli ve bol katılımlı paylaşımlar yapacaksan bekliyorum cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.224023/page-11831#post-42566762

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…