- 22 Ağustos 2014
- 460
- 1.127
- 33
Ben de aranıza katılmak istiyorumzayiflamak isteyen gercekten kararli, azimli arkadaslar varsa 6.takima yeni uye alinacaktir bilginiz olsun :))
6.takıma yazarsan yardımcı olurlar canımBen de aranıza katılmak istiyorum
Ben de aranıza katılmak istiyorum
Tabi ki kendinizi tanıtır mısınız yaş kilo boy olarakBen de aranıza katılmak istiyorum
9. Takıma gel canımMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum 88 kiloyum. Çalışıyorum ama buraya zaman ayırabilirim.
Geliyim9. Takıma gel canım
3. Takıma gelebilirsinselam arkadaşlar ben 2 senedir 80 kilonun üzerinde boy gösteren zaman zaman 90 kiloyu da görmüş bir hatunum.tek başıma her ne kadar zayıflasam da kalıcı olmuyor ve motivasyonum düşük oluyor. bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum hayırlısıyla. cuma zayıflamalarına katılmak istiyorum beni de alın.
Canım ne zaman dıskalıfıye oldunarkadaslar ben10. takımdaydım fakat moral bozukluğklarım ve tatil yuzunden ihmal ettim ve haliyle diskalifiye oldum. tekrar baslamak istiyorum. hedefim 10 kilo vermek. varmı bir grup
dünCanım ne zaman dıskalıfıye oldun
6 ay bekleyeceksin canım
Tamam geliyorum3. Takıma gelebilirsin
Diskalifiye değil canım listeye alamiyorum arkadaşı deneme suresi başarısızCanım ne zaman dıskalıfıye oldun
10.takıma beklerimIyi aksamlar bende grubunuza katilmak istyorum 15 kilo gibi bi fazlaligim var.bende uygun olan gruba dahil olabilir miyim?
6 ay bekleyeceksin canım
bu bizim takımdada mümkün degılDiskalifiye değil canım listeye alamiyorum arkadaşı deneme suresi başarısıztakım içinde devam etmek istemedi listede olmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?