- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Gel cnm 14. Takima bekliyorumZayiflamak istiyorumm 3 aylik bebegim var 80 kiloyum ilk etapta 70 olmak istiyorum boyum 1.69
Gel canim 10.takimsMerhaba arkadaşlar ben hamileyken tam 33 kilo aldım.oğlum iki yaşında. 20 kilosunu verdim. Vermem gereken 13 kilo daha var. Ben şu anda 79 kiloyum. Oldukça kararlıyımdır. Beni takımınıza almanızı istiyorum.
2. takıma buyur gel canımSelam herkese. .73 kiloyu söyle bir 15 kilo vermek istiyorum..benide alır misiniz aranıza?
4.takıma gelebilirsinHerkese Günaydın
Benimde ilk etapta 10 kilo vermem gerekiyor. Suan 82 kiloyum. 1. 57 boyum var ve artik dur deme vakti geldi Kendi çabalarımla bişeyler yapıyorum ama bunları paylaşmak istiyorum. Bu işte karar vermek kadar motivasyonunda hep yüksek olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Beni aranıza almak ister misiniz?
Teşekkür ederimmm4.takıma gelebilirsin
Teşekkür ederimmmm4.takıma gelebilirsin
Daha ayrıntılı bilgi verir misin Suan kac kilosun hedefin nedirselam doğum yapalı nerdeyse üç ay oldu kendimi bildim bileli hep kiloluyum dogum kilolarimda eklenince hicbirsey üzerime yakismiyor benide araniza alin belki bu defa basariririm
Şu an 96 kiloyum ve hedefim 70 kilo bu defa basarmak istiyorum ama motivasyon ve irade sıfır maalesefDaha ayrıntılı bilgi verir misin Suan kac kilosun hedefin nedir
motivasyonu sağlarız ama irede senin elindeŞu an 96 kiloyum ve hedefim 70 kilo bu defa basarmak istiyorum ama motivasyon ve irade sıfır maalesef
bu sabah yeni bir baslangica uyandim bu defa iradeliyim sizinde motivasyonunuzla insallah basaricam söz caymak yok:)tesekkur ederimmotivasyonu sağlarız ama irede senin elinde
biliyorsun bu yarışma takım işi eğer azimliyim kararlıyım diyorsan 3. takım'a gel :) ama caymak yok :))
merhaba canım 6. takıma gel görüşelimmerhabaaa benide aranıza alın lütfen 67 kg'yum en az 60'ı görmek istiyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?