Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zayiflamak istiyorumm 3 aylik bebegim var 80 kiloyum ilk etapta 70 olmak istiyorum boyum 1.69

Merhaba arkadaşlar ben hamileyken tam 33 kilo aldım.oğlum iki yaşında. 20 kilosunu verdim. Vermem gereken 13 kilo daha var. Ben şu anda 79 kiloyum. Oldukça kararlıyımdır. Beni takımınıza almanızı istiyorum.

Gel canim 10.takims

Selam herkese. .73 kiloyu söyle bir 15 kilo vermek istiyorum..benide alır misiniz aranıza?

Herkese Günaydın
Benimde ilk etapta 10 kilo vermem gerekiyor. Suan 82 kiloyum. 1. 57 boyum var ve artik dur deme vakti geldi Kendi çabalarımla bişeyler yapıyorum ama bunları paylaşmak istiyorum. Bu işte karar vermek kadar motivasyonunda hep yüksek olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Beni aranıza almak ister misiniz?

4.takıma gelebilirsin

selam doğum yapalı nerdeyse üç ay oldu kendimi bildim bileli hep kiloluyum dogum kilolarimda eklenince hicbirsey üzerime yakismiyor benide araniza alin belki bu defa basariririm

kizlar 6, takim olarak azimli kararli olan yeni uye alimina devam etmekteyizz katilmak isteyenler bu mesajimi alintilayabilir :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…