Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, ben de zayıflamaya karar verdim. Bu sefer caymaya niyetim yok çünkü şişman gelin olmak istemiyorum. 4 ay gibi kısa bir sürede 15-20 kilo vermem lazım. Geri kalan 20 kiloyuda 9-10 ay içinde vermeyi düşünüyorum. Tek başıma yaparsam çok zorlanırım ancak benim gibi arkadaşların arasında olursam daha kolay motive olacağımı düşünüyorum. Aranıza katılmayı çok isterim. Şimdiden teşekkürler.

4. Takıma gel canım :)

Merhaba, çok aşırı bir ciddiyetim olmadığını belirterek, sadece yapabiliyor muyum diye kendimi deneme amaçlı kilo vermek istiyorum, sebebi yaşıma ve boyuma göre ideal bir kilom olsa bile, tüm ekstra kilomu basenlerimden aldığım için bir 5 kilo vermek istiyorum. Boyum 170, kilom 59. Eğer 54 gibi bir kiloya düşersem, basenlerimde bu etkiyi görebileceğimi düşünüyorum + yürüyüşlerle birlikte. Sizce yapmalı mıyım? Görüşleriniz nedir? Eğer olur, doğrudur diyorsanız katılmayı düşünebilirim.

5kg için gruplara katılmama gerek yok bu kg deneme suresinde bile verilir
Ama basenlerden gitsin dersen spor bölümleri var o gruplara bakarsan spor desteğiyle 5kg gitmese bile sikilasirsin basenlerin göze batmaz benim fikrim.bide burda 30kg vermeye çalışanlar var 5kg yazma oraya valla döverler seni

Heh, yanlış yerdeymişim o halde, o konulara bakıyorum hemen...
...ve birileri beni dövmeden kaçıyorum

Herkese başarılar diliyorum bu arada :)

Merhaba kızlar ben dukan diyeti ile yaklaşık 10kilo verdim ve daha vermem gereken 20 kilo daha var şuan 74,2kiloyum boyum 165 55 kilo olmak istiyorum.

Gelmeyi isterim ama takım kuralında sağlıksız diyet yapılmayacaktır yazmışsınız içinede dukanıda almışsınız ve ben dukan diyeti yapıyorum bi sıkıntı olur mu acaba? :)
Yok canım bir sıkıntı yok ilk sayfadaki kurallarımızı düzenleyeceğiz zaten bekliyoruz

Merhaba ben 3. Takımda idim 77 ile girip 10 kilo verdim izne ayrıldım. O dönem bazı durumlardan ötürü hedefe ulaşamamış olsam da izinden dönemedim kendimi hazır hissetmedim bana takım Kaptanı ne zaman döneceksin diye sorunca da dönmeyeceğim dedim.
Ama şimdi tekrar gelip hedefime ulaşmak istiyorum. Gelebilir miyim tekrar yoksa hakkımı kayıp mı ettim?

Bende bir türlü baslayamadim araya bayram girdi şimdi kaçmak yok artık. .verilecek 15 kilom var benide alın aranıza. ..

Beni de alır mısınız? Yukardaki msjda durumumu belirttim tekrar gruplara girebiliyor muyum acaba?
Canım takım kaptanlarımızdan biri sana gerekli bilgileri verir, biraz daha beklemeni rica edeceğim. Maalesef ben tam olarak bu durumda ki kuralları bilmiyorum.

Bende bir türlü baslayamadim araya bayram girdi şimdi kaçmak yok artık. .verilecek 15 kilom var benide alın aranıza. ..
4. takıma gel canım :)

Benimde kilo vermem lazım yarın itibariyle çok sıkı şekilde diyet yapmaya karar verdim yaklaşık 8 kilo kadar fazlam var beni de alirmisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…