Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum kararlıyım nisan yada mayıs ayına kadar 10-12 kilo vermem lazım 66 kiloyum benide aranız à alın ne olur.nasil sistem uyguluyorsunuz kısaca anlatan olursa çok sevinirim

Beni kabul eden çıkmazsa geleyim canım 8 kilo azmi gerçekten

Cevap alamadım kimseden :S

Canım izne ayrıldı mı yazıldı isminin önüne?bi de ne zaman kaçıncı etapda ayrılmıştın?
3. Gruptan ayrıldım Nisan sonu idi. Ayrılırken izne ayrıldı yazdı karşısında. Sonra kaptan bana özelden yazdı ne zaman gelirsin diye ben de devam etme gücü bulamadım o an kendimde dönmeyeceğim dedim ama dönmek istiyorum

Canım kaçıncı etap bula bilirmisin?bi de kilo aldın mı ayrıldığın dönemde?şimdi kaç kilosun?

Canım kaçıncı etap bula bilirmisin?bi de kilo aldın mı ayrıldığın dönemde?şimdi kaç kilosun?
Alıntıladım ayrıldığım tarihi. Ama şimdi 68.6 yım

Merhabalar 2 haftadır ben de daha duzenli beslenmeye ve egzersiz yapmaya başladım. 72.5 kg dan 69 a indim, hedefim 57. Daha iyi motive olabilmek adına ben de bir gruba dahil olmak istiyorum:)

Merhabalar 2 haftadır ben de daha duzenli beslenmeye ve egzersiz yapmaya başladım. 72.5 kg dan 69 a indim, hedefim 57. Daha iyi motive olabilmek adına ben de bir gruba dahil olmak istiyorum:)
4. Takima bekleriz canim :)

kızlar merhaba ben geçen sene zayıftım bazı özel nedenlerle stresten baya baya kilo aldım vermem gereken 40 kilo var şu an 98 kiloyum motive olacak grup arıyorum ...

Merhaba ben de bir takima girmek istiyorum 61.2 kiloyum bugun tartildim istedigim kilo 57 lutfen beni de bir gruba katin cunku okulum baslayacak haftaya duzenli bir sisteme oturtmak istiyorum hayatimi.

Merhaba ben de bir takima girmek istiyorum 61.2 kiloyum bugun tartildim istedigim kilo 57 lutfen beni de bir gruba katin cunku okulum baslayacak haftaya duzenli bir sisteme oturtmak istiyorum hayatimi.
canım bizim yarışma gruplarında zaten 2 hafta deneme 3. hafta listeye giriyorusn. sen bu süreçte zaten hedefe ulaşırsın bence takıma girmek için çok az kilon var diye düşünüyorum ama bir takımı takip edeyim menulerim düzene girsin bişeylerde öğrenirim beslenmeye dair dersen gel 14. takımı takip et ama listeye alamaya bilirizm çünki kilon çok azz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…