- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
10.takıma gel canimmerhabaa
80 kıloyum 5 kılo verdim kendi gayretimle ve oglumun emmesiylehedefim 70 hangi takım alır benı
tamaamdırr10.takıma gel canim
Gel gel sende bizdensin gel 10.takimaSelam arkadaslar. 20 ay once dogum yaptim. Dogumdan sonra verdigim tum kilolari yiyerek geri aldimsigarayi birakmak da cok etkiledi.
An itibariyle 74 kiloyum. Hedefim 10 kg vermek. Nerden basliycam, nasil yapicam bilmiyorum. 3 ay sonra ise donuyorum.Beni de araniza alir misiniz.
Herkese merhaba,hamileliğim dolayısıyla izin aldığım yarışmaya 22 ay sonra tekrar dönmek istiyorum. 101 kiloyum çok hırslıyımdır artık kilolarımdan çok rahatsız oluyorum ve eski halime dönmek istiyorum.İlk etapta 85 kilo olacağım sonrasında da 65 kiloya kadar yolum var.Gerçekten kilo vermek isteyenlerin olduğu bi grup olursa çok sevinirim.
6 aylık sureyi gectiyseniz ayrıldığınız takımlara donebilirsiniz yada istediğiniz başka bir takımaBen uzun bi zaman once katilip ayrilmistim yeniden baslamak istiyorum 29 yasindayim 76-77 kg civarindayim son bi hafta tartilmadim tam emin degilim o yuzden, sabah yeniden tartilicam
4.takımda yarismissin canım daha önce6 ay gecti coktan gecti evet ama eski takimim hangisiydi hatirlamiyorum, kim alir beni :))
4. takima gel canim, elimizden geldigince yardim ederiz.Merhaba arkadaşlar pkolu olduğumu evlendikten sonra öğrendim.evlenmeden önce 55 zor gören ben evlendikten sonra ve tüp bebek tedavisinden sonra aldım kiloları şuan65 kiloyum bu ay sonu herşey temiz çıkarsa 3,transferim olacak ( dondurulmuş emriyo) bende ay sonuna kadar en azından 62 kiloya düşsem süper olurum diyorum bir çok diyet denedim ama hala 50li rakamları göremedim bi dönem üzüntüden gördüm ama geri aldım. 4 senedir neredeyse hep diyet yapıyorum ama sonuç hep aynı kalıcı kilo vermek istiyorum en azından tedavime - kilolarla girmek istiyorum. ve takım arkadaşlarım olsun istiyorum. beni de aranıza alır mısınız?
Canım gel aramıza 10.tkmMerhaba arkadaşlar pkolu olduğumu evlendikten sonra öğrendim.evlenmeden önce 55 zor gören ben evlendikten sonra ve tüp bebek tedavisinden sonra aldım kiloları şuan65 kiloyum bu ay sonu herşey temiz çıkarsa 3,transferim olacak ( dondurulmuş emriyo) bende ay sonuna kadar en azından 62 kiloya düşsem süper olurum diyorum bir çok diyet denedim ama hala 50li rakamları göremedim bi dönem üzüntüden gördüm ama geri aldım. 4 senedir neredeyse hep diyet yapıyorum ama sonuç hep aynı kalıcı kilo vermek istiyorum en azından tedavime - kilolarla girmek istiyorum. ve takım arkadaşlarım olsun istiyorum. beni de aranıza alır mısınız?
pardon 4.takım davet etmiş gormedim bol kilo vermelerCanım gel aramıza 10.tkm
merhaba arkadaslar ben hiç bir zaman çok zayıf olmadım. 168 boyum ve genelde 68 civarı kilom vardı. ikiz doğum yapım doğumdan sonra 61 civarına düştü cünkü hamileyken çok sağlıklı besleniyordum. aslında farkında olmadan karatay hocanın beslenmesini uygulamışım çunku gebelik sekerim vardı. bir yılda 76 kg ya ulaştımgecen sene karatayla 9 kilo verdim ama mart ayında bir bıraktım o bırakış. gecen hafta basladım yeniden ve baslangıc kilom 79,9 (( şimdi ödemlerimi attım ve 77 kg çıkıyorum. ve cuma takımlarınıza katılmak istiyorum malum 2,5 yaşında iki bebek var bu yüzden yoğun bir şekilde aktif olamayabilirim ama elimden geleni yapacağım :)
Kendinden bahseder misin su kacsın hedef kilon kaç daha ince yarıştın mi10. ya da 14. takima gitmek isterim mümkünse
2. Takim uyarmı?10. ya da 14. takima gitmek isterim mümkünse
uyar tabiki.bu arada kendimden daha önce bahsetmiştim 30 yaşindayım boyum 1.66 101 kiloyum ilk hedefim 85 kiloya düşmek.o zaman 2 takımda görüşmek üzere2. Takim uyarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?