Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki anliyorum ama en azindan takima gelip beslenmemi duzene sokmak isterim

55 kiloyum, 49'a düşmek istiyorum boyum 1.59, 2-3 kilo SADECE yağdan vermem lazımmış. çok fazlam yok sanırım ama bu tarz bir yarışmada olmak azmimi arttırır diye düşünüyorum

55 kiloyum, 49'a düşmek istiyorum boyum 1.59, 2-3 kilo SADECE yağdan vermem lazımmış. çok fazlam yok sanırım ama bu tarz bir yarışmada olmak azmimi arttırır diye düşünüyorum
Canim vermen gereken kilo listeye girmen icin cok az ama motivasyonunu yükseltmek icin aramiza katilabilirsin.
4. takim seni bekliyor :)

selamlar ben seyhan 75 kiloyum boyum 1.60 hangi hgruba nasil girecem bi yardimci olursaniz sevinirim

Merhabalar kilom güncel kilom 72 hedefim 57. Kortizon kullandigim icin 76 yi gordum yavas yavas gidiyor artik sporla da destekliyorum kendimi. Tesadüfen bu topigi gördüm takım çalışması cazip geldi kim düşündüyse Teşekkürler var mıdır bana uygun grup

3. Takıma gel tatlım

Merhabaaaaa
79 kiloyum hedefim yılbaşına kadar 15 kilo verecem. Hangi Takım beni alır.
Ha bide haftaya cuma listeye girmek istiyorum. Çünkü önümde belirli bir zaman hedefi var.

Merhabaaaaa
79 kiloyum hedefim yılbaşına kadar 15 kilo verecem. Hangi Takım beni alır.
Ha bide haftaya cuma listeye girmek istiyorum. Çünkü önümde belirli bir zaman hedefi var.
Haftaya cumaya listeye giremessin kommt
3. cuma listede olmayi Kabul edersen 9. takima gel

9. takimdan davet aldin :) Bizim takim da müsait ama öncelik 9. takimin :)
Teşekkürler E-brulim. Ben 9. Takıma gider sizin takımada başarılar dilerim. (şaka şaka dilemem rakibiz ne de olsa) takılıyorum

Son düzenleme:
Teşekkürler E-brulim. Ben 9. Takıma gider sizin takımada başarılar dilerim. (şaka şaka dilemem rakibiz ne de olsa) takılıyorum
Tesekkür ederim, bilmukabele :)
Kilolarindan en kisa zamanda kurtulman dilegiyle :)

merhabaa
83 kıloyum 5 kılo verdim kendi gayretimle ve oglumun emmesiyle hedefim 70 hangi takım alır benı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…