- 22 Eylül 2015
- 197
- 182
- 23
Peki anliyorum ama en azindan takima gelip beslenmemi duzene sokmak isterimcanım bizim yarışma gruplarında zaten 2 hafta deneme 3. hafta listeye giriyorusn. sen bu süreçte zaten hedefe ulaşırsın bence takıma girmek için çok az kilon var diye düşünüyorum ama bir takımı takip edeyim menulerim düzene girsin bişeylerde öğrenirim beslenmeye dair dersen gel 14. takımı takip et ama listeye alamaya bilirizm çünki kilon çok azz
tamam gel bakalım link veriyomPeki anliyorum ama en azindan takima gelip beslenmemi duzene sokmak isterim
Canim vermen gereken kilo listeye girmen icin cok az ama motivasyonunu yükseltmek icin aramiza katilabilirsin.55 kiloyum, 49'a düşmek istiyorum boyum 1.59, 2-3 kilo SADECE yağdan vermem lazımmış. çok fazlam yok sanırım ama bu tarz bir yarışmada olmak azmimi arttırır diye düşünüyorum
selamlar ben seyhan 75 kiloyum boyum 1.60 hangi hgruba nasil girecem bi yardimci olursaniz sevinirim
3. Takıma gel tatlımMerhabalar kilom güncel kilom 72 hedefim 57. Kortizon kullandigim icin 76 yi gordum yavas yavas gidiyor artik sporla da destekliyorum kendimi. Tesadüfen bu topigi gördüm takım çalışması cazip geldi kim düşündüyse Teşekkürler var mıdır bana uygun grup
Haftaya cumaya listeye giremessin kommtMerhabaaaaa
79 kiloyum hedefim yılbaşına kadar 15 kilo verecem. Hangi Takım beni alır.
Ha bide haftaya cuma listeye girmek istiyorum. Çünkü önümde belirli bir zaman hedefi var.
3. Cuma çok geç benim için. Teşekkürler yinedeHaftaya cumaya listeye giremessin kommt
3. cuma listede olmayi Kabul edersen 9. takima gel
Bütün takimlarin kurali ayni :)3. Cuma çok geç benim için. Teşekkürler yinede
Rica ederim3. Cuma çok geç benim için. Teşekkürler yinede
Yaa o zaman mecbur listeye girmek için 17 gün beklicez :)Bütün takimlarin kurali ayni :)
Aynen öyle canim :)Yaa o zaman mecbur listeye girmek için 17 gün beklicez :)
Ok müsait bir takımda bekleriz :)Aynen öyle canim :)
9. takimdan davet aldin :) Bizim takim da müsait ama öncelik 9. takimin :)Ok müsait bir takımda bekleriz :)
Teşekkürler E-brulim. Ben 9. Takıma gider sizin takımada başarılar dilerim. (şaka şaka dilemem rakibiz ne de olsa) takılıyorum9. takimdan davet aldin :) Bizim takim da müsait ama öncelik 9. takimin :)
Tesekkür ederim, bilmukabele :)Teşekkürler E-brulim. Ben 9. Takıma gider sizin takımada başarılar dilerim. (şaka şaka dilemem rakibiz ne de olsa) takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?