teşekkürler canım sizlere de bol kilo vermeler :)pardon 4.takım davet etmiş gormedim bol kilo vermeler
davet için teşekkürler canım4. takima gel canim, elimizden geldigince yardim ederiz.
4. takime bekliyoruz canim :)merhaba arkadaslar 27 yasındayım elıyım 3 yasında bır oglum var cocuklugumdan berı kıloluyum aktıf bır spor hayatım olmasına ragmen kılolarım hep benımleydı lıse ve unv yıllarımda 75-85 arasıydım beden egıtımı ogretmenıyım bıde.calısamıyorum kılolarım yuzunden ıs arayısındayım kılo hep engel
ınsulın dırencım ve polıkıstık overım var sıksık dıyete baslayıp bırakıyorum malesef motıvasyonum kotu en son 118.5la aralıkta dıyete basladım 3 ayda 15 kılo verdım dıkkat etmedıgım ıcın gerı aldım suan 116.5 kıloyum bende yarısma gruplarına katılmak ıstyorum bu arada kpssyede hazırlanıyorum
esımın ablası gıbı fılan duruyorumm morlu fotom guncel tabı gobusumu ıcerı cekmıstım
hangı grup benı ıster
gelıyorum o halde4. takime bekliyoruz canim :)
3. Takıma gelebilirsin canımMerhaba bende Katılmak istiyorum 12 kilo verdim kalan 15 kilo için motivasyona ihtiyacım var
Kesinlikle çok kararlıyım 2016 ya kadar gidecek bu kilolar, geliyorum3. Takıma gelebilirsin canım
Tabi azimliysen
2. takıma beklerim canımslm kızlar bu sayfayı bana bi anlatabilir misiniz.bende 7 kilo vermek istiyorumfazlasıda olabilir ama ilk hedefim bu.banada burada yer var mı
4. takime gel canim :)Merhaba, ben de kilo vermek istiyorum.. hep bi fazlam var diye dusunuyorum..Liseyo bitirdigimdr 45 kiloydum, universtede 10 kg aldim ve 4 yil sonra mezun olunca 55 kiloydum..sonra evlendim, evlilik hazirliklari annemin rahatsizligi falan bir haftada 5 kg verdim ve dugune 50 kiloydum..evlendikten sonra hozla kilo aldim ve 60 oldum.. cocuguma aile kalinca 70 kiloyla doguma gittim ve cikinca 63 kiloydum...emzirmedim bu kilo bende kaldi..simdi ise basladim masa basi hareletsizlik surekli bisey yeme istegi ve 69 oldum..son hafta biraz dikkat etmeye basladim gece tartildigimda 66.1 kg... ben de araniza katilabilirmiyim... 10 kg versem muhtesem olur..
Nasil geliniyor ? Yardimci olurmusunuz ?4. takime gel canim :)
buyur canimNasil geliniyor ? Yardimci olurmusunuz ?
2. takım ne nasıl katılacağım bişii bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.aç gezmekten bıktım.sabah işe giderken aynı kıyafetleri giymekten usandım.dolap dolu hiçbiri olmuyor.atamıyorumda zayıflarım diye2. takıma beklerim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.181064/page-75532. takım ne nasıl katılacağım bişii bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.aç gezmekten bıktım.sabah işe giderken aynı kıyafetleri giymekten usandım.dolap dolu hiçbiri olmuyor.atamıyorumda zayıflarım diyeben birden kilo aldım.çocuk için tedavi gördüm.olmadıda şimdi şişko şişko geziyorum
7.takıma gel canım...ben de katılmak istiyorum.90 kiloyum hedefim 55 olmak.
7.takıma gel kuzum...98 kiloyum hedefim 58 kiloya ulaşmak, bende katılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?