http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-14322#post-43003551nerde canim 4.takim..???linkini atarmisin
4.takıma gel canımkızlar iki ayda 19 kilo aldım geri vermem lazım acilen. 27 yaşında 175 boyundayım 83 kiloyum
4. takıma beklerim canımHerkese merhaba,
20 yasina kadar lisansli olarak sporla ilgilenmis,kilo problemi hic olmamis birisiydim.
27 yasindayim 3 ay once oglumu emzirmeyi biraktim ve kilo aldim.
1.70 boyundayim 61.5 kiloyum.
55 kiloluk halime geri donmek istiyorum.
Ancak diyet ve deli gibi workout yapmama ragmen kilo veremiyorum
Benide araniza alir misiniz?
Tesekkurler :)4. takıma beklerim canım
Bende aranıza katılmak istiyorum 1.65 boy 74 kg dayım artık Zayıflamak istiyorum.
belki önümuzdekı yaza cıtır girmek isteyenler gelir şekerimKış geldi ya biraz zor uğrarlar buraya
Kışın daha çok gelirler şimdi var olan gobekler birde kazakla rla iyice çıkacak kalın kalın hissettirmek kendinibelki önümuzdekı yaza cıtır girmek isteyenler gelir şekerim
Kış geldi ya biraz zor uğrarlar buraya
belki önümuzdekı yaza cıtır girmek isteyenler gelir şekerim
bensiz ava mı çıktınızzzzzzKışın daha çok gelirler şimdi var olan gobekler birde kazakla rla iyice çıkacak kalın kalın hissettirmek kendini
Yok benim takım full ben seyirciyimbensiz ava mı çıktınızzzzzz
herkesi kapa kapa fulledin demek sonundaYok benim takım full ben seyirciyim
hahaha evet yaa kızkardesm bile bana dioki kıs gelicek haberin olsun daha kalın goruncen dıo hainnKışın daha çok gelirler şimdi var olan gobekler birde kazakla rla iyice çıkacak kalın kalın hissettirmek kendini
sen her geleni kapmişşin zaten babybensiz ava mı çıktınızzzzzz
fazladan gelenleri bize yolla o zaman tatlı erikcimmYok benim takım full ben seyirciyim
sen jilian grubundamıydın bi yerden hatırlıyorum sankim sniherkesi kapa kapa fulledin demek sonunda
yalannnnn hepsini @erigim kaptı baksana takımı fullemiş ,bizim takım tam takır kuru bakırhahaha evet yaa kızkardesm bile bana dioki kıs gelicek haberin olsun daha kalın goruncen dıo hainn
sen her geleni kapmişşin zaten baby
evet katılmıştım ama kısa sürdüsen jilian grubundamıydın bi yerden hatırlıyorum sankim sni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?