merhaba 73.6 kiloyum. Hamilelikte aldığım kilolar üzerime yapıştı. Ben de sizlerle beraber kilo vermek istiyorum. Hedefim ilk etapta 67 sonra 60 kilo olmak.
10.takıma gel canimMerhaba 20 yasındayım bu sabah tam olarak 90 kiloya ulaştığımı gördüm. Öğrenciyim sınav stressi beni sürekli bir şeyler yemeğe itiyor. 2 yılda 30 kilo aldım ve hepsini geri vermek istiyorum. Bana da yeriniz var mı acaba?
bütün üyeleri sen kapıyosun10.takıma gel canim
Bende katılıyorum hiç yakalayamiyorum dabütün üyeleri sen kapıyosunben de istiyorum
iyice pusu da bekliyelim bundan sonraBende katılıyorum hiç yakalayamiyorum da
bütün üyeleri sen kapıyosunben de istiyorum
Bende katılıyorum hiç yakalayamiyorum da
iyice pusu da bekliyelim bundan sonra
Geçmiş olsun canım, 4. Takıma buyur gel :)kizlar selam.pkoyum ben duzenli adet olamiyorum.hatta hic olamiyorum.bu hastaligin dusmanida kilo.zayiflarsam eger yumurtlamam duzelirmis ins.nasi yapicam yardimmmmmm edinn...1.64 boy 70 kilo
Slm canim 14. Takima gel ♥♥♥♥slm kızlar doğum kilolarından kurtulmak istiyorum. boyum 1.55 kilom 60 hedefim 53
aranıza katılmak istiyorum.
4. takima gel canim :)Slm kızlar iki yılda 12 kilo aldım pkoluyum nasıl verebilirim kiloları yardımcı olur musunuz
14.takima gel tatlim :))Herkese selamlar.ben 78.1 kiloyum.daha cok kilolu arkadaslarin oldugu bir takima katilmak ve 10 kilo vermek istiyorum
4. takıma beklerim canımHerkese selamlar.ben 78.1 kiloyum.daha cok kilolu arkadaslarin oldugu bir takima katilmak ve 10 kilo vermek istiyorum
Selam kızlar doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum zaten doğumdan öncede 5kilo fazlam vardı kendi çabamla 4kilo verdim şuan 70.5im boyum 1.68 benide aranıza alırsan sevinirim..
Geçmiş olsun canım, 4. Takıma buyur gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?