hahaha valla yaa birden uyeyi sen al diyince kendimi kotu hissettimişte iyi kalpli olunca karşında ki (ben)çekişme hevesin kursağında kaldı
evet cok oluyor oya sorma gelenler bi hevesle gelip 3 gün sonra pes edip kaçıyorlar
ne kötü olcan kız bugün sana yarın banahahaha valla yaa birden uyeyi sen al diyince kendimi kotu hissettim
evet cok oluyor ohalbuki bilseler bu isinn sonunda onlar kazancak kalirlar.. Azim ve sabir isi bu is
Bizede iki uc ksi daha lazimm bakalim artik bulcaz.. Bi hafta sizinlede kapisalim takimcaaane kötü olcan kız bugün sana yarın banaevet ya bi kaçmasalarda grub kendine gelse otursa bi
Bizede iki uc ksi daha lazimm bakalim artik bulcaz.. Bi hafta sizinlede kapisalim takimcaaa
Tamam canim iki hafta ayarlandi yarislarimiz artik iki hafta sonrada sizinle yarisiriz bende kaptan degilimE-brulim ile ayarlarsanız olur , bizim aktif kaptan yardımcımız :)
anlaştıkTamam canim iki hafta ayarlandi yarislarimiz artik iki hafta sonrada sizinle yarisiriz bende kaptan degilimSweetdimple a soylerim sizide siraya aliriz
Merhaba canim.Merhaba kızlar ben nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum. Üniversiteye başladığımda zayıftım aslında. Ama 2. Sınıfta bel fıtığı oldum baya ağırdı o zaman kortizonlu iğneler vuruldum birden balon gibi şişmeye başladım. Daha sonra adet Düzensizliği için ilaçlar ve Düzensiz beslenme derken iyice kiloyu yerleştirdim 27 yaşında aklı başındaconfused:) 70 kilo ile evlendim 1 yıl sonra oğluma hamile kaldım 90 ile doğum yaptım doğumdan sonra 76 oldum ama emzirirken geri aldım. 4yıl sonra 2. Oğluma 81 kilo ile hamile kaldım 94 kilo ile doğuma girdim şuan bebeğim 50 günlük bende 86 kiloyum. Desteğinize ve Tecrübelerinize ihtiyacım var.
6. takıma gel canımm hedefine ulaşırsın bizimleEğer emziren bir anneyi aranıza almak isterseniz biraz kendimden bahsedeyim;
şuan 71 kg yum ve 162 cm boyundayım.ergenlik döneminden sonra çok kilolu olmasam da vücut yapısı itibariyle hep yaşıtlarımdan toplu oldum.belli dönemler zayıfladım ama öss ye hazırlanırken hızlı kilo aldım üniversite yıllarım spor yap-yediklerine dikkat et zayıfla ve yazın rehavete kapıl anne yemekleri ye daha fazla şişmanla döngüsüyle geçti.düğünüm yaklaşırken ilk defa bi diyet programı uyguladım dukan ile düğünümde gelinliğimin içine istediğim gibi girdim yıllardır inmediğim kiloya indim ama o gazla diyeti pat diye bırakınca yaklaşık 1 yıl sonra kilo almaya başladım ve hamieliğime kadar 10 kg aldım,hamileliktede 12-13 kg aldım ama gebelik şekerinden dolayı diyet daha doğrusu fazlaca sağlıklı beslenmiş olduğumdan sanırım doğumdan sonra 1 hafta içinde hamilelikte aldığım tüm kilo gitti,gel gelelim aylardır süren kısıtlama bitince biraz abarttım ve birkaç kilosunu aldım ve bu gidişe dur demeliyim artık.emzirdiğim için çok katı bi program uygulayamam ama tempolu yürüyüşe başladım ve abur cuburu kestim 3 ana ve 3-4 ara öğün yapıyorum,evde ne pişerse yiyorum kh olursa az tüketiyorum ya da sadece corba içiyorum.ilk hedefim 59.9 u görmek sonra 56 ya inmek istiyorum.
teşekkür ederim davetiniz için geliyorum topiğinize6. takıma gel canımm hedefine ulaşırsın bizimle
beklıyorumm canımmteşekkür ederim davetiniz için geliyorum topiğinize
4. takıma buyur gel canım :)17 yaşında kocaman yanakları olan bi genç kızım. Diyet denemeleri , spor salonları vs derken verdiğim 11 kiloyu doğum kontrol hapı kullanmaya başladığım da fazlasıyla geri aldım ve suan 81 kiloyum. Ilk defa bu kadar yüksekleri görüyorum ve kendimden çok utaniyorum. Sürekli siyah pantolon ve siyah kapşonlu ile dolaşıyorum. Hem aşık olduğum mükemmel biri var. O beni her halimle kabul eder ama ben ona layık olmak istiyorum. Bu yüzden sürekli çabalayacağımdan emin olabilirsiniz. Hedefim 60 kilo olmak. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.
4. takıma buyur gel canım Tabi ki teşekkür ederim
4.takıma gel canım :)Merhabalar hanımlar. 27 yaşında ve 80 kiloyum. Boyum 1.62. Kizligimda kilolu bi gecmisim vardı. Evlenmeden önce heyecan vs derken 80 kilodan 56 kiloya indim. Porsiyon küçültme egzersiz çeşitli bitki caylariyla zayiflamistim takı hamile kalana kadar. Doğuma girence 96 yi gördüm. Doğum yaptım 11 aylik oğlum var sütten kesildi. Bu benim için kilo verme vakti dmek. Ben 2 haftadır dikkat ediyorum 82 den 80 e düştüm. Ben de aranıza katılarak bu şevke dahil olmak istiyorum.
yinemi feyzaa yinemii4.takıma gel canım :)
kız sus bize burda muhabbeti akrep yasaklamadı mıyinemi feyzaa yinemii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?