ama son mesajlar öyle demioo feyzaayalannnnn hepsini @erigim kaptı baksana takımı fullemiş ,bizim takım tam takır kuru bakır
neden kısa surdukı ne durumdasın mezun oldunmu?evet katılmıştım ama kısa sürdü
ama son mesajlar öyle demioo feyzaa
üşendimneden kısa surdukı ne durumdasın mezun oldunmu?
Bu kardeşler çok acımasız benimki de aynıhahaha evet yaa kızkardesm bile bana dioki kıs gelicek haberin olsun daha kalın goruncen dıo hainn
sen her geleni kapmişşin zaten baby
Tabi ki gonderiyim seve sevefazladan gelenleri bize yolla o zaman tatlı erikcimm
yalannnnn hepsini @erigim kaptı baksana takımı fullemiş ,bizim takım tam takır kuru bakır
Kendileri dogustan sansli 36 beden olduklari icin oyleler erigimBu kardeşler çok acımasız benimki de aynı
Tabi ki gonderiyim seve seve
Suan ki kilon ve hedef kilon nedir canim?uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ,cesaret edemedim ama şimdi geldim, kilo aldım diye terkedildim, tek başıma da veremiyorum aranıza katılmak istiyorum
Suan ki kilon ve hedef kilon nedir canim?
4. takima bekleriz canim :)90 kiloyum 60 olmak istiyorum
4.takıma gel canımKızlar 1.70 boyunda 68 kiloyum . 1sene once 58dim. Cok stresli ve üzücü bir senenin sonunda 10kilo aldim tekrar vermek istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
6.takima gel canimKızlar 1.70 boyunda 68 kiloyum . 1sene once 58dim. Cok stresli ve üzücü bir senenin sonunda 10kilo aldim tekrar vermek istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
Ayyy burdami yatiyonn sen yaaa4.takıma gel canım
üye sayınız azsa sana devrediyorum canım , ben sonra bulurum kendime bu senin olsun :)6.takima gel canim
yatıyorum evet,hepsi benim olcak hepsiAyyy burdami yatiyonn sen yaaa
Yok kuzum yaa snin yazdigini gorunce gulerek yazdimki cekiselim azcik diyeüye sayınız azsa sana devrediyorum canım , ben sonra bulurum kendime bu senin olsun :)
Ayy takimin kesinnn 100 kisi seninyatıyorum evet,hepsi benim olcak hepsi
işte iyi kalpli olunca karşında ki (ben)çekişme hevesin kursağında kaldıYok kuzum yaa snin yazdigini gorunce gulerek yazdimki cekiselim azcik diye
ya sorma gelenler bi hevesle gelip 3 gün sonra pes edip kaçıyorlarAyy takimin kesinnn 100 kisi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?