- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
1.takıma gel tanışalım canımMerhabalar boyum 162 kilom70 e ulaşltı artık dur demem gerekiyor motivasyonum eksik o yüzden zayıflayan ların başarı hikayelerini araştırıordum kk cuma zayıflama yarışması mezunlarının hikyelerine rasladım ve hepsini okudum beni heycanlandırdı ve bir gurupla iletişimde olarak diyet yapma fikri hoşuma gitti henüz diyete başlamadım regli haftasındayım daha başlamadı ama sancıdan dolayı şu an hiç birşey yapamıyorum başlayıp bitince disiplinli bir diyete başlıycam nasipse etrafımda motivasyonumu kıran insan çok o yüzden desteğe yani size ihtiyacım var benide aranıza alırmısınız
14. Takima gel tatlimMerhaba bende katilmak istiyorum. Boyum 1.62 kilom 62 . 2 yıl once 66 lardaydim şükürler olsun simdiki halime . Hedefim 54 olmak yani bi 8 kilo fazlam var umarım hep beraber veririz kiloları...
selam canımm 10. takıma gel tanışalımmerhaba, ben Esra, 65 kiloyum, boyum 164, 56 kiloya düşmek istiyorum, iki ay sonra düğünüm olacak hala bişey yapamadım, bütün kış boş geçti, buraya güveniyorum, daha önce burda zayıflama grubuna katıldım ve çok faydasını gördüm, benide alın aranıza
3, takıma gel cnmmerhaba, ben Esra, 65 kiloyum, boyum 164, 56 kiloya düşmek istiyorum, iki ay sonra düğünüm olacak hala bişey yapamadım, bütün kış boş geçti, buraya güveniyorum, daha önce burda zayıflama grubuna katıldım ve çok faydasını gördüm, benide alın aranıza
aynı anda yazmısız canım öncelik seninselam canımm 10. takıma gel tanışalım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.460862/page-2415#post-45767614
7. Takıma gel tanisalim tatlimSelamlar
30 yasina 2 çocuk annesi 104 kiloyum hedefim 70 kilo olmak bir gruba katılıp heďefime ulasmak istiyorum..
Teşekkürler7. Takıma gel tanisalim tatlim
14. Takima gel tatlimMerhabalar 21 yaşındayım, 160 boyum 56 kg hedefim 50 olmak yeni evliyim
7. Takıma gel kuzum2 çocuk annesiyim boy 160.kilo 90..30 kilo vermek istiyorum inşallah...allah utandırmasın
Her zaman bekleriz canım da yarışmaya katılmak istemiyorsan buraya yazmamalisinGeleyim cnm ama calıştıgım için cok takip edip yazamaya bilirim fakat fırsat buldukça sizleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?