Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.takıma gel tanışalım canım

Merhaba bende katilmak istiyorum. Boyum 1.62 kilom 62 . 2 yıl once 66 lardaydim şükürler olsun simdiki halime . Hedefim 54 olmak yani bi 8 kilo fazlam var umarım hep beraber veririz kiloları...

Merhaba bende katilmak istiyorum. Boyum 1.62 kilom 62 . 2 yıl once 66 lardaydim şükürler olsun simdiki halime . Hedefim 54 olmak yani bi 8 kilo fazlam var umarım hep beraber veririz kiloları...
14. Takima gel tatlim

merhaba, ben Esra, 65 kiloyum, boyum 164, 56 kiloya düşmek istiyorum, iki ay sonra düğünüm olacak hala bişey yapamadım, bütün kış boş geçti, buraya güveniyorum, daha önce burda zayıflama grubuna katıldım ve çok faydasını gördüm, benide alın aranıza

3, takıma gel cnm

Selamlar
30 yasina 2 çocuk annesi 104 kiloyum hedefim 70 kilo olmak bir gruba katılıp heďefime ulasmak istiyorum..

Geleyim cnm ama calıştıgım için cok takip edip yazamaya bilirim fakat fırsat buldukça sizleyim

Ben yeniyim mazur görün azıcık..nası oluyor bu işler öğrencem....peki nereye yazılıyor şekerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…