2. takıma beklerim canımMerhaba,
Kilom 129, bugün başladım, bende katılmak istiyorum..
Tabiiki de azimli ve son derece kararlıyım.Teşekkürler Tamamdır 9.takımda sizlerleyim :)Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel tatlım
Bizim gurubtada fazla kilolu arkadaşlarımız var
2. Takıma gelmek istediğini söyledim, kabul ettim gitti canım.Merhaba herkese. 26yasindayim . boyum 1.65 su anki kilom 69.5. Kasım ayında (75-76 kg dim)pko olduğumu öğrendim buna ek molarak insulin direnci ve TSH yüksekliği de çıkınca bu ise bir dur demek istedim ve içeceklere attığı şekeri Hayatımdan çıkarmakla ve porsiyon küçültmek le ise başladım. Üniversiteye gidene kadar 55 kiloyu gecmemistim yanı hiç bi zaman çok ince değildim ama kilolu ve yağlı da değildim . yıllar geçtikçe kilo aldım ve 67 kilo ile evlendim ve 76 ya kadar çıktım. Bebek İstedigimiz zamanlarda regller düzensizleşmeye başlayınca öğrendim aşırı kilo alımı bütün dengemi bozmuş ve o günden beri kendince birşeyler yapmaya çalışıyorum . fakat TSH dan dolayı çok zor gidiyor kilolar ve motivasyona çok ihtiyaç duyduğum için buradayim. Dr um kilo verirsem pko nun ortadan kalkacağını söylüyor. Ben de bu takım yarismalarina katılarak devamlılığıdır sağlamak istiyorum.
1.takıma gel tanışalım canımSelamm :) ben fark atarim diye dusunuyorum
Yas 27 boy 1 63 kilo 57.5
1 ay 20 gun gibi surede 8 kg vermis bulunuyorum :)
Bu hafta 3 gunde 1.5 kg verdim
Sabah 1 saat tempo yuruyus
1 saat karin egzersiz
Oglen 1 saat tempo yuruyus
Karin egzersizleri
Aksam 1 saat tempo yuruyus
1 saat pilates
Hedefim 50 :)
Kalori hesabi yemek yiyorum
1.takıma gel tanışalım canımMerhabalar boy 162 kilo 65.6 hedef 59 beni de araniza alin 72 den bu kiloya dustum sizin desteginizle 59 u da gorecem inaniyorum
1.takıma gel tanışalım canımkızlarrrr beni de alın takıma..acilen kilo vermem lazım..
1.takıma gel tanışalım canım15 martta spor salonuna başladım. İlk günkü tartım sonucum 73.3.. Uygun bir takıma girip daha motive bir şekilde kilo vermek istiyorum..
Kurallara uyarım dersen 9.takıma gel cnmAcil kilo vermem gerekiyor lütfen beni de aranıza alın,boy 170 kilo 80
Kuralları okudum benim için uygundurKurallara uyarım dersen 9.takıma gel cnm
Canım merhaba 3. Takıma bekliyoruz :)meraba ben de zayıflamak istiyorum daha 16 yasındayım ama 72 kiloyum benim yasıtlarım 54 55 kilo onlar manken gibi bir bedene sahipken ben evli bir kadın gibi duruyorum zayıflamak istediğim zamanlardada kendimi tutamıyorum burada insaallah sizinle motive olarak zayıflamak istiyorum bana yardım eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?