- 25 Mart 2016
- 164
- 402
- 23
- 36
5. takıma bekliyorum canım.Merhaba Aybüke ben
27 yaşındayım 1,73 81 kiloyum. 1buçuk yıl önce evlendim ve 22 kilo kadar aldım. eski formuma kavuşma hayali ile yaşıyorum. pztsi diyete başladım hadi hayırlısı
Kilo fazlan pek yok canim 14. Takima gel motivasyon olsun listeye girmeden o kiloyu verirsin zatenMerhaba, ben de katılmak istiyorum. 8 günde 2 kilo vermek istiyorum( Boyum 160 kilom 54,6 (
Merhaba :)) Ben yanlış yazmışım kilom 64,6:)) 8 günde 2 kilo vermek istiyorum fakat, devamında da 4 kilo daha vermem gerekiyor:))Kilo fazlan pek yok canim 14. Takima gel motivasyon olsun listeye girmeden o kiloyu verirsin zaten
Tamam tatlim ben seni etiketleyim 14. Takima gel tanışalimMerhaba :)) Ben yanlış yazmışım kilom 64,6:)) 8 günde 2 kilo vermek istiyorum fakat, devamında da 4 kilo daha vermem gerekiyor:))
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba ben de bir gruba katilmak istiyorum yardimci olurmusunuz
bi nefes al kiz1.takıma gel tanışalım canım
Ben geleyim10.takima yeni üye gerekli azimli disiplinli gerçekten hayatinda aynadaki görüntüyü değiştirmek isteyenler buyurun kapimiz acik
Yaa bende aynen böyle yarışmacı istiyorummmmm10.takima yeni üye gerekli azimli disiplinli gerçekten hayatinda aynadaki görüntüyü değiştirmek isteyenler buyurun kapimiz acik
Ben geleyimsenin yerine de çağırabilirim istersen eriğim
Yaa bende aynen böyle yarışmacı istiyorummmmmpusudayim
En büyük sorun bu son iki haftada sanirim 6 kişi çağırdım ve sadece 1 tanesi kaldi inşallah oda gitmezBize de bırakın 10. takımda kendi kendimize yarışacağız az kaldı.
Yaz geliyor ama azimli üye yok. Gelen de hoop gidiyor.
8.takıma gel canımŞöööyle aktif bir takıma katılmak istiyorum. 77 kilo civarındayım sabah tartılıp diyete baslayacağım motivasyona ihtiyacım var.
2. takıma gel canımKızlar 165 boy be bu sabah itibariyle 87.9 lük bir şaka yaptı baskül bana
14 kiloyu 2 senede aldım.
Malum önceside çok zayıf değildim.
Hangi grupta yer var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?