tatlım bu topik yarışmaya katılmak isteyenler için.Ben yeniyim mazur görün azıcık..nası oluyor bu işler öğrencem....peki nereye yazılıyor şekerim
Mrb herkese ben 28 yaşında 160 boyunda 84 kilo bir bayanım. Herzaman nprmal kiloda biriydim. Ta ki hamilelik ve sonrasına kadar. Bi ara sıkı bir diyetle 72 ye inmiştim ama yaklaşık iki senede eski halime döndüm 4 yıldır şişman biri olarak devam ediyorum hayatıma artık dur demek istiyorum
azimli,kararlıysanız ve bol paylaşımda bulunurum diyorsanız sizi 8.takıma bekliyorum kızlarSelam arkadaşlar ben de 2 çocuk annesi çalışan bir bayanım. 160 boy. 71 kilo. Yedikten sonra vicdan azabı çekmekten yoruldum artık.Motivasyon ve paylaşım için beni de katarsanız sevinirim. Amacım 57 olmak. Grup numaramı aldıktan sonra nereden giricem gruba:)
14. Takima gel tatlim :)60 kiloyum 1 .çocuk annesiyim 10 kilo vermek istiyorum ....Bel fıtığım var çok ağrım oluyor dayanamıyorum...hemde çokk güzel olmak istiyorum artıkkk
Bende zayiflama istiyorum 64 kiloyum ama emeki arkadasimla ayni grupta olmak istiyorum benide alin 14.gruba :)14. Takima gel tatlim :)
Gel tatlimmm tabiii ♡♡♡Bende zayiflama istiyorum 64 kiloyum ama emeki arkadasimla ayni grupta olmak istiyorum benide alin 14.gruba :)
Gel tatlim 14. Takima ♡♡♡♡♡merhabalar60 kiloyum 24 yaşındayım bende zayıflamak istiyorum .
BENİDE ALIN 14. GRUBA LÜTENNN
8 takıma gel tanışalımMerhaba bende katılmak istiyorum takımlara
27 yaşındayım 160 boy 62 kiloyum yaklaşık 2.5 aydır düzenli besleniyorum ama 6 kilo verebildim sanırım emilim problemim var ve zor kilo veriyorum. Artık 53 kiloya düşmek istiyorum
gel vatandaş 5. takıma gel... mezun olma garantili takım yapmışlar gel vatandaş geel.... geçen hafta 2 mezun ki biri (muska77 ) 54 kg verip mezun oldu gel vatandaş geel.... bu hafta bi mezuuun daha vaaar.... takıma girip kilo vermeyen kalmadı geeel....bitiyo bitiyo bitiyoooo :)
Tabi kiii, demiştim benden kacmaz diyemorordek kızım naptın çip mi taktın bana :))) nerde ansam seni lap diye yakalıyon beni :)))
5. takıma bekleriz canımKızlar merhaba.
Ben zeynep. 35 yaşında 2 çocuk annesi dimbilu bir hatunum. Ama kilokar aldı başını gidiyor.
Boy kiloya gelince. Boyum 170 cm kilom da 85. Artık çok fazla oldum. İnşallah 5 ayda 68 kiloya düşmek istiyorum. İnşallah burada düzenli devam edebilirim.
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba ben müge 1.71 boyunda 106 kiloyum. Ve artık kilolarimdan kurtulmak ve anne olmak istiyorum. Tüp bebek yöntemiyle anne olabilirim ve bu surec çok zor gececek. Bu sürece bu kilolarla başlamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?