5. takıma gel canım tanısalım :)Merhaba ben Ceylan 25 yasındayım. 19 aylık bir oğlum var.hamileliğe kadar hep kilo almak için uğrasan biriyken şimdi giysi dahi almak istemiyorum hiç bi zaman 58 i geçmedim boyumda 169. Ama suan 71 kiloyum yürürken rahatsız oluyorum hissediyorum fazlalıklarımı bi ara beslenme alışkanlığım sütüm artsın diye bozulmuştu.ama suan sporla ve daha dikkatli beslenerek kilo vermeye çalışıyorum eşimde kilo vermeye çalışıyor amacım yaza kadar belimin incelmesi.azimliyim ve ama destek lazım umarım burada aradığımı bulurum
bende bu gruba katılmak istiyorum ne yapmam lazım....
günaydın kızlar.daha evvel 2 ay bır gruptaydım.şimdi tekrar istikrarlı olmalıyım yoksa vermeyi bırakın alıyorum kiloyu.
28 yasındayım.162 boy 68 kilo malesef.
öncelikli hedefim 2 ayda 60 kiloya inmek.
2. Takıma beklerim canım.Ben de katılmak istiyorum kızlar 53 kilo civarındayım 49-48 olmak istiyorum hangi takima nasil katilabilirim :)
7. Takıma beklerimSelam kızlar.
Ben zeynep. 35 yaşında hayatı boyunca diyet yapan biriyim.
170 cm ve 80.1 kg ile devam ediyorum.
96 kg ile başladım. 1 yıldır yaklaşık 16 kg verdim kendi azmimle. Artık gitmiyor. Belki burada daha istikrarlı devam edebilirim.
8.takıma gel canımKizlar yasim 27 boyum 172
su an 73 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum
Gecen sene bu zaman 58 kiloydum 3 kere tatile gittik acik bufe bi ramazan baktik kilo aliyirum pilatese yazildim 65 kilo flndim
Anlamadim nasil oldu
Sinavim vardi calisirken bi baktim 73 u bulmusum
Gecen sene de 67 lerden dusmustum 58 e
Ne kâdar kendime guvenliydim. Hicbir kiyafetim olmuyor
Acil kilo vermek istiyorum. Bi moda giremedim
8.takıma bekliyoruz canımMerhabalar
bende bir takıma dahil olmak istiyorum kilom 65,5 boyum 170 cm 40 yaşındayım olmak istediğim kilo 60 ama 62 de fena değil. Genel itibariyle karatay diyeti takip ediyorum. Spor daha başlayamadın belki vesile olursunuz .
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel tatlımArkadaşlar siteye yeni üye oldum ben de öncelikle herkese merhabalar öncelikle kendimden bahsedeyim biraz 22 yaşındayım 1.68 boy maalesef şuan 132.8 kiloyumKendimi bildim bileli çocuklugumda da zayıf degil balık etliydim lise yıllarından sonra hareketsizlik,depresyon,ergenlik halleri,üzüldükçe yemek yeme bu şekilde mutlu olmaya çalışma gibi hatalar yaptım ve kilolar aldı başını gitti.Herneyse moral bozmaya hiç gerek yok :) Herhangi bir cerrahi müdehale tüp mide vs. istemedim etrafımda operasyon olanlar var ama onların da zayıflama süresi 10-12 ay buluyor ee madem öyle Allah bize irade vermiş kendim başarabilirim aynı süre zarfında ve şansıma tansiyon,kalp,şeker,diyabet gibi rahatsızlıklarım da yok kendim başarıcam Allah'ın izniyle bu işi.Şuan diyetisyene gidiyorum ve 1.haftamız doldu 136.5 'tan 132.8'e inerek süper bir başlangıç yaptım. Şuan 2.haftamdayım diyetime harfiyen uymaktayım.10 ay kadar süre biçtim kendime en fazla 1 sene ve bu mücadelenin sonunda 22 yıldır istediğim 55 kg hedefe taş çatlasa 1 senemi verip sağlıklı bir şekilde ulaşıcam.Bi 10-15 kilo verdikten sonra sporla da takviye etmeyi düşünüyorum.Eğer kabul ederseniz aranızda olmayı çok isterim hem diyet&spora bağlılığımız artar tatlı bir rekabetle,hevesle,dayanışmayla hayatımıza + katacak güzel kilo -'leriyle güzel bir grup oluruz.Şimdiden teşekkürler..Hıı bu arada diyetisyene gidip tartılma günüm de her hafta cuma günleri :) Sonuclarını her hafta düzenli paylaşırım ben de..
8.takıma bekliyoruz canımMerhabalar, kilom 81,1 yaşım 22, ayça kaya'nın sayarak beslenme yöntemi ile kilo veriyorum. Diyet yaparken yalnız olmamanın motivasyonumu arttıracağını ve eğlenceli olacağını düşündüğüm için cuma yarışmalarına katılmak istiyorum.
merhabalar kilom 68 yaşım 28 boyum 1,60 diyetisyene giderekkılo vermeye çalışıyorum bende yarışmalara katılmak ıstıyorum
2. takıma beklerim kızlar..Merhaba,
27 yaşındayım, kilom 70,800 kg boyum 1,63 ve ideal kilom 57 hedefim ideal kiloya ulaşmak, kalori hesaplayarak sağlıklı besleniyorum. 23 gündür diyetteyim ve yaklaşık 3,5 kg verdim. Yarışmaya katılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?