Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba adım kübra 28 yaşında 2 çocuk annesiyim doğumsonrası kilolarımı biraz geç olsada azmettim ve bitirmek üzereyim 80 kiloydum 60 a kadar düştüm ama artık motivemi kaybetmek üzereyim kalan 7kilomu takımla yarışarak vermek istiyorum ancak AZİMLİ HIRSLI ve TAKIM İÇİNDEDE BİRLİKTE YARIŞABİLECEĞİMİZ takım arkadaşları istiyorum elinizde böyle bir takım varmıdır güzel bayanlar? varsa oraya uçacağımm
accil cevap

14. Takima gel tatlimm

Bende zayıflamak istiyorum. 1.59 boy 67 kiloyum. şöyle 12 kilo versem başka bişey istemiyorum Beni de aranıza alın

çocukluğumdan beri kilolu biriyim hep hani bir şeyler olur yolda biri oha yürüyen dev geliyor der ya da işte aşık olursun zayıflamaya karar verirsin ya olmadı hiç herhalde bana denk gelen herkes ya çok kibardı ya da ben gerçekten çok da umursamayan bir insandım ama artık tak dedi bir şey ben de yaşıtlarım gibi incecik olmak istiyorum giydiğim kıyafetlerin üzerime yakışmasını istiyorum. artık yakınımda ki insanların canım senin de yüzün güzel laflarından bıktım ama korkuyorum zayıflayamamktan korkuyorum yarıda bırakmaktan beni de aranıza alır mısınız?

7. Takıma gel tanisalim canım

Merhaba arkadaşlar, ben 94 kiloyum hep baslayıp devam edemediğim diyetlerim oldu bu sefer baska motivasyon için ihtiyacm var size beni de gruba alırmısınız?

canım mesajlarına baktığımda defalarca takımlara girip çıktığını gördüm.eğer kilo vermek isityorsan azimle devam etmelisin.inşallah bu sefer bir takımda hedefine ulaşırsın.

iyi akşamlar foruma yeni üye oldum. 83 kiloyla dün başladım. Çağırılmayı bekliyorum :)

Herkese merhaba kilo vermeye calışanlardanım 80 sınırına yaklaşıp hali hazırda 74 kiloda biriyim amacım 5li rakamları tartıda görmek. Agresif diyet yapamam aç kalmaya çok dayanamıyorum ama hergün spor yapıp kalori saymayı tercih ediyorum. Yorumlardan grupların aktif olduğunu gördüm o nedenle yazmak istedim bu arada boy 155 yaş 28 umarım yeni yol arkadaşları bulurum

4. takima bekleriz canim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/

selam beni hangi gruba alırsınız bilmem ama kaç guruba üye oldum tamam zayıflayıp eski formuma giricem dediysem yapamadım ters tepti daha da fazla yemeğe verdim kendimi.ağzım durmuyor hiç özellikle akşam hatta geceleri abur cubur meyve makarna tatlı ne olursa.
10 kilo fazlam var banada yardım edin ne olur destek olun.

10. Yakima bekleriz canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…