Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyete başladığım günden beri bi adım ileri gidemedim.Önce hastalık sonra İşsizlik olasılığı ardından hastalık tekrar tam artık bahanem yok derken cenazemiz oldu yine yerimde saydım. Ama çok mutsuzum ve zayıflamak istiyorum.
Cuma takımlarına katıldım kendi isteğimle yaşadığım sorunlar sebebiyle ayrıldım. Kurallar gereği ne zaman tekrar yarışa katılabilirim. Beni kontrol edip bana sürekli müdahale edecek bir takıma ihtiyacım var . Bahanelerle aylardır yerimde sayıyorum. Bu döngüyü kırmak için yardım istiyorum. Tekrar katılmam mümkün mü?

Selamün aleyküm bende 66dan 58e inmek isteyen bir şişman tanesiyim benide alın aranıza.

Selamlar.Hanımlar sırf zayıflamak için foruma üye oldum.İstersem çok rahat kilo verebilirim ancak biraz desteğe ihtiyacım var.Yani katılacağım takımın ortalamasını çok rahat yükseltebilirim.Tek bir problemim var:Bu sene benim için çok önemli bir yıl yani çok yoğun geçireceğim bir yıl.Yani katılacağım takımlarda 4-5 mesajı geçmem biraz zor(gün içerisinde).Şimdiden teşekkürler

merhaba kızlar daha önce bir takıma girmiştim ama listeye giremeden çıkmak zorunda kaldım iş güçden dolayı zamanım olmuyordu.
şu an işten ayrıldım 4-5 ay evde olucam kilo vermek istiyorum, bana yer verir misniz ?

Canım 3.takıma bekleriz bizimde kuralının gunluk 5msj :)

3.takıma bekleriz :)

slmlar, ben daha önce kk sayesinde 13 kilosuna veda etmiş fakat korumayı başaramamış 32 yaşında 1.73 boyunda, şu an 85,6 olan bir tombişim. bana uygun grubunuza dahil olmak isterim.

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar bende Zayıflamak istiyorum. 20 kilo kadar vermem gerekiyor. Katılabileceği bir grup var mi

Bu arada boyum 1.70 geçen seneden beri 10 kiloya yakın verip tekrar almış biriyim. 1.5 /2 aydır tartilmiyorum. Baskule pil almam gerekiyor. En son 82 idim ama muhtemelen biraz daha aldım. Sizinde teşviklerinizle 60 lari görmek istiyorum

Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnm

Merhaba ben 158 boyunda 53 kiloyum olmak istedigim kilo 49 50 araniza katilmak istiyorum
Insallah beraber veririz kilolari

boyum 1.63 kilom 78 yaşım 34 on aylık bebeğim var artık zayıflama zamanı geldi pazartesi diyetisyene randevu alındı yoksa olmuyor bu iş spor rejim başlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…