Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba 6.5 aylık kızım var hamileyken çok kilo aldım artık kilo verip eski halime dönmek istiyorum! boyum 1.72 kilom 90. hangi gruba gelmem lazım?

Ben de istiyorum ben de. Boyum 1.70 kilom 85.7 . Geçen sene 1 yılın içinde 12 Kilo verdim ve geri aldım. Görücüye çıkmış gibi hissettim. Taliplerimi bekliyorum

Ben de istiyorum ben de. Boyum 1.70 kilom 85.7 . Geçen sene 1 yılın içinde 12 Kilo verdim ve geri aldım. Görücüye çıkmış gibi hissettim. Taliplerimi bekliyorum
8.takıma gel tatlım bi tanışalım

İyi geceler herkese..gecenin bu saatinde kilolarını kafaya fazlasıyla takmış ş biri olarak yazıyorum.1.63 boyunda 82 kiloyum.yaş 33.1 evladım var .doğum sonrası evlilik sonrası derken bu kiloya ulaştım.evlendigimde 63 kiloydum.beni bol gaza getirecek bi takıma ihtiyacım var.artık kilo sorunum olmamalı olmasın istiyorum.

Azimli ve kararlıysan gel 9. Takıma canım tanışalım

Merhaba arkadaslar.3 ayımı bitirmiş bulunuyorum diyet maceramda.87 kiloyla basladım su anda 77 kiloyum boyum 160. 55 kilo hedefim yolum daha çok uzun ve kendimi yanlız hissediyorum.zaman zaman motivasyonumu kaybediyorum. Beni sahiplenmek isteyen bir takım cıkarmıki

9.takıma gelebilirsin Tatlım

2 cocuklu bir anneyim..yeri geldi 98 kilo ile doğuma gittim..al ver al ver şimdi 65,5 kiloyum..kızlar hedefim 55 olmak..çok iradeliyimdir yeterki diyete girmeyi kafaya koyayım..yaz geliyor ve fit olmam lazım..hangi takıma gideyim?

3.takıma bekleriz :)

Merhabalar 1.73 boyundayim ve 76 kiloyum. Hedefim 68 olmak ki gecen yaz olabilmistim. Benide bir gruba alirsaniz sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…