Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyet ve sporla 83600 77 ye dustum gunde 13000 ila 15000 adim atiyorum 3 gundurde 1dk yuruyus 2dk kosu yapiyorum bu sekilde 30dk da 350 kalori harciyorum

Ya ben mi anlamadım acaba o kadar da okudum karar defterini falan ama Nasıl başvurcam benim de zayıflama topiğin var sma pek işime yaramadı daha katı bişeye ihtiyacım var. Yardım kızlar

Ya ben mi anlamadım acaba o kadar da okudum karar defterini falan ama Nasıl başvurcam benim de zayıflama topiğin var sma pek işime yaramadı daha katı bişeye ihtiyacım var. Yardım kızlar
Doğru yere yazmışın Tatlım
Müsait olan bi takım çağırır seni

Acilen kilo vermem gerekiyor, çünkü sağlık sıkıntılarım oldu, ayrıca babamdan fazlasıyla baskı ve tehdit görüyorum kilo vermemle alakalı. Hayallerini kurduğum ülkeye gideceğim bu yaz, eğer kilo vermeyi başaramazsam parayı yakıp yollamamakla tehdit etti ve yapacak.
Çocukluğumdan beri kullandığım kortizonlu ilaçlar, aile faktörlerine bağlı stres ve depresyon beni yemeye itti. Sonucunda iç hastalıklarım oldu. Bir ara çok güzel gidiyordum diyet ve sporla, şimdi üstüne katarak almıştım geri.
Tek başıma yapamıyorum destek istiyorum ve takımlardan birine alınmama acilen ihtiyacım var. Yaşıtlarım güzelce giyinip gezerken bu sıcak havalarda hep siyah giyiyorum ve uzun ceketler giymekten bıktım gerçekten.
Spora yeniden başladım ve geçen ay başladığımda 107 idim boyum 1.70, yarın tekrar tartılacağım. Daha 20 yaşındayım, en güzel yıllarım kiloyla içe kapanarak geçiyor..
Lütfen beni takımlarınıza alın.

10. Takima gel tanisalim canimm

merhaba grubunuza girebilirmiyim bende 110 kilo ile basladım tembel bir dönem (12ayda ayni) 94 düştüm şimdi ameliyat olucam onun için hazirana kadar kilo vermem gerek hayırlısı bakalım .1 kaç haftadır başladım küçük kızım var elimden gekdiği kadar hergün spor ve yürüyüs yapmaya çalışıyorum hayurlısı bakalım şimdi 94 kilo olarak başladıgımı kabul edip start verdim hayırlısı bakalım varmı hızlı kilo verdiren br diyet kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…