- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
1.takıma gel tanışalım canımBenide alirmisiniz araniza
Diyet ve sporla 83600 77 ye dustum gunde 13000 ila 15000 adim atiyorum 3 gundurde 1dk yuruyus 2dk kosu yapiyorum bu sekilde 30dk da 350 kalori harciyorum
1.takıma gel tanışalım canımyeni bir başlangıç için beni de alın arkadaşlar .170 boyum 88 kilom var
Doğru yere yazmışın TatlımYa ben mi anlamadım acaba o kadar da okudum karar defterini falan ama Nasıl başvurcambenim de zayıflama topiğin var sma pek işime yaramadı daha katı bişeye ihtiyacım var. Yardım kızlar
Teşekkürler ben başvurumu yapmış oldum yani dönüş bekliycem değil mi :)Doğru yere yazmışın Tatlım
Müsait olan bi takım çağırır seni
Evet CnmTeşekkürler ben başvurumu yapmış oldum yani dönüş bekliycem değil mi :)
Boy: 158Evet Cnm
Kilonu boyunu hedefini yazarsan iyi olur
1.takıma gel tanışalım canımSlm beni de aranıza alirmisiniz çok yoruldum bu kilolardan
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...akim-cuma-zayiflama-yarismasi.38551/page-9344Bu arada boyum 160 cm malesef kilom 95
Acilen kilo vermem gerekiyor, çünkü sağlık sıkıntılarım oldu, ayrıca babamdan fazlasıyla baskı ve tehdit görüyorum kilo vermemle alakalı. Hayallerini kurduğum ülkeye gideceğim bu yaz, eğer kilo vermeyi başaramazsam parayı yakıp yollamamakla tehdit etti ve yapacak.
Çocukluğumdan beri kullandığım kortizonlu ilaçlar, aile faktörlerine bağlı stres ve depresyon beni yemeye itti. Sonucunda iç hastalıklarım oldu. Bir ara çok güzel gidiyordum diyet ve sporla, şimdi üstüne katarak almıştım geri.
Tek başıma yapamıyorum destek istiyorum ve takımlardan birine alınmama acilen ihtiyacım var. Yaşıtlarım güzelce giyinip gezerken bu sıcak havalarda hep siyah giyiyorum ve uzun ceketler giymekten bıktım gerçekten.
Spora yeniden başladım ve geçen ay başladığımda 107 idim boyum 1.70, yarın tekrar tartılacağım. Daha 20 yaşındayım, en güzel yıllarım kiloyla içe kapanarak geçiyor..
Lütfen beni takımlarınıza alın.
canım 3.takıma beklerızbu arada yasım 39 boyum 1.74 kilo 94 haydı hayırlısı
teşekkür ederim ama bir mesaj yazdım silemiyorum yardımcı olurmusunuz banacanım 3.takıma beklerız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?