selam canım, 10.takıma gel tanışalımmerhabalar, bende ilk defa yazıyorum boyum 160 cm kilom 65 hedef 55 kg olmak istiyorum. benide bir gruba yönlendirir misiniz :)
Link atabilir misiniz lutfen 8. Takim icin,hep yanlis yerlere yaziyorum
iyi günler bende zayıflamak istiyorum 4 ay önce doğum yaptım 80 kilo 1,65 boyundayım hedefim 70 kg zayıflamak için yeni üye oldum..
İyi akşamlar sağlık sorunlarım nedeniyle bayağı kilo aldım 72 kiloyum şuan Hedefim 50 .Beni de bir gruba alır mısınız? :)
Merhabalar uzun zamandır girmiyordum siteye.75 kiloyum 1.69 boyundayım.Hangi gruba geleyim?
Canım 3 takıma gel, :)16 aylık bebeğim var.emzirirken kilo aldım ve tek Başıma veremiyorum maalesef. 1.60 boyunda ve yaklaşık 80 kiloyum. Gruba dahil eder misiniz mümkünse.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-10717Link vermeniz mümkün mü acaba
14 kilo verme hedefindeyim
Beni de Alin araniza
9.takıma gelebilirsin CnmHerkese selam, siteye yeni kayıt yaptırdım. Gidişim gidiş değil deyip yeni kararlar aldım ve motivasyona gerçekten ihtiyacım var..
Boy:165cm
Kilo: 91(Maalesef) En az 60a kadar inmek istiyorum
Beni de aranıza alabilirseniz yanlız olmadığımı bilip daha çok gaza gelirim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?