Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yeni girdim telefonumu yazdım herkes görüyormus silmem gerek telimi (
aaa kötü yapmışsın ama vardır bı yolu vardır moderatörlerden bırıne özelden mesaj at ne yapma gerektıgını soylerler

Merhaba arkadaşlar bende katılmak
istiyorum. Boyum 159 kilom 73 uzun süredir vermeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. Yardımınızla vermek istiyorum.

İyi geceler araniza bende katılmak istiyorum 1.65 boy 77 kilo yaş 29 bir buçuk yıllık evliyim 64 kilo idim evlendigimde 24 kasım da bi oğlum oldu 72 kilo ile hamile kaldım 88 kilo ile doğuma girdim şuan 77 kiloyum hedefim 60 kilo olmak beni kilo vermeye yeni karar vermiş olanların takımına ekler misiniz

Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel Tatlım

Merhabalar,

Aslında hep kilolu bir kadın değildim. Fakat evlendikten sonra doğum kontrol hapı eşimin abur cubur sevdası kilo almama neden oldum. Doğum kontrol hapını bıraktım ve abur cubura da elveda dedim. Şuan diyetteyim ama adına diyet demiyorum yediklerime dikkat ediyorum diyorum. 2 hafta 3 kg vermiş görünüyorum ama giden yağlar değil tabi ki ödem. Motive olmak adına, insanlar ne gibi şeyler uyguluyor öğrenmek ve azmime azim katmak adına beni de aranıza almanızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Boy:165
Kg:74

1.takıma gel tanışalım canım

Merhabalar 27 yaşındayım bu yaşıma kadar hep başarısız diyetler sonuç vermeyen uygulamalar yada bir süre sonra bırakılan rejimler uyguladım ve hepsinde de sonuç hüsran artık bende çıtı pıtı biri olmak istiyorum.
Boy 168
Kilo 68
Hedef 55

Merhaba arkadaşlar,bir suredir diyet yapıyorum ve sizinle devam etmek istiyorum.doğumdan sonra hamile kaldığım kiloya dusmustum(63)ama sonra66 oldum.bu sabah64.7 'ydimboyum1.55 ve 29yasindayim. 52ye dusmeyi hedefliyorum. Bu yağlar gidecek işte o kadar hih.

İyi diyetler
Hangi takım müsaitse zayıflama yarışmasına katılmayı talep ediyorum
Boy:168 kilo:66 hedef:57
İlk defa bu kadar azimliyim bu yaza fit giricem hazirana kadar pes etmek yok, tabi sonrasında da

14.takima bekleriz canimm

İyi diyetler
İlk defa bu kadar azimliyim bu yaza fit giricem hazirana kadar pes etmek yok, tabi sonrasında da
14.takima senide bekleriz canimm

İyi diyetler
bizim boyumuz ayni hedefimizde ayni karatliysn gel tatlimm

Merhabalarr! Doğalı beri tombik olan biri olarak selam herkese :) geçtigimiz yıl hayatımda köklü değişiklikler yaparak kendime spor ve saglıklı beslenme kattım.1 yıl içerisinde 13 kilo verdim.Herşey harikaydı. Saçma bi depresyona girip hergün homiligırtlak tatlı yedim ve sonuç 8kilo alımı şimdi nisan 2'de kadınlar kulübü desteğiyle montignac diyetiyle beslenme biçimimi yeniden düzenledim. 60.100 kiloyla başladım. şimdi 57.400 oldum :) hedefim 48i görebilmek...yarın tartılma günüm bakalım ne çıkacagım :) tesadüf benim de tartılma günüm cuma :) lütfen beni de aranıza alır mısınız :)

gel canim 14.takima neden almayalimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…