Evett zayıf halimi rüyamda bile gördüm hemen geliyorum o zaman. :)Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel Cnm
1.takıma gel tanışalım canımmerhaba kilolu hamile kalan bir adet anne :) hamilelik boyunca 3 kilo alan bir anne artı doğumdan sonra 4 kilo alan bir anne :) bugün itibariyle sıkı bir diyete girdim şuan 100 kiloyum tam olarak 168 boyundayım hedefim 75 kilo
Merhaba arkadaslar yillar once 2. takima katilip cok guzel kilo vermistim ama sonrasinda cocuk dikkatsizlik derken kat be kat geri aldimgecen hafta bir detoks diyetiyle yaklasik 5 kg verdim. Ama daha cok vermem gereken kilo var malesef su an 78 kg yim hedefim 1 ayda en az 8 kg vermek. 3 gundur de elma diyetine basladim ama destege cok ihtiyacim var. Yardimci olursaniz cok sevinirim
Slm bende aranıza alırsınız
Çok zor durumdayım
Yaş 29 boy 160 cm kilo 95
Slm bende aranıza alırsınız
Çok zor durumdayım
Yaş 29 boy 160 cm kilo 95
9.takıma gel tanışalım CnmMERHABA ARKADAŞLAR ben 2 kız annesiyim evlendiğimden beri kilo fazlalığım var 2. kızımın doğumundan sonra diyet yaparak 79 u gördüm sonra beyin kanaması geçirdim ve ameliyat oldum ameliyat sonrası kortizon kullanımına bağlı çook kilo aldım yine pazartesi diyete başladım tam 100 kiloyum beni motive edecek ve yaşadığım iniş çıkışları paylaşacağım bır ekibe ihtiyacım var benıde takıma alırmısınız
mrb arkadaslar 8-10 kg fazlalıgım var. diyete başladım motive olmaya ihtiyacım var beni de aranıza alırsanız sevinirim
teşekkurler3.takıma gel tanışalım
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel Cnmmerhaba arkadaşlar. ben hamileliğimde 75 den 92 ye çıkmıştım sonra seneler içinde verdim ama son yıllarda yine kilo alıyorum ve şu an 80 kiloyum.ilk hedefim 70 olmak.2 ayda bu kiloya ulaşabilir miyim?tabi diyete de başladım ayrıca zumbaya başladım 1 haftadır. motive olmaya çok ihtiyacım var.beni de aranıza alır mısınız?
Azimliysen geldi mi bi daha gitmem mezun olmadan diyorsan tamm kararliysan 14. Takima beklerim kuzummmmerabaBenimde vermem gereken 10 - 12 kilo var. Ama insanın çevresinde hiç diyet yapmayan ve gerek duymayan kişiler olunca bu durum çook zorlaşıyor. bi 10 gündür diyetteyim aslında diyet demeyelim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sürekli abur cuburla beslenen biri olarak alışması biraz zor ama olacak İnşallah. Beni de aranıza alır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?