canim 6. takimin sayfasina slm vermen yeterlimerhaba beni 6.cı gruba aldılar ama nasıl katılıcm bilmiyorum
Kuzum buldun mu 6. Takımı?slm 6cı grup arkadaslarım :) (oldumu acaba )
Kuzum buldun mu 6. Takımı?
ben biraz acamiyim sanırım siteyi çözemedimKuzum buldun mu 6. Takımı?
Verdiğim link ile takımı bulursun kuzu. Zamanlarda ogrenirsin merak etmeben biraz acamiyim sanırım siteyi çözemedim
cnm teşeşkür ederim öperim bol eksili günler olsun bakalım :)Verdiğim link ile takımı bulursun kuzu. Zamanlarda ogrenirsin merak etme
tesekkur ederimmm geliyorum :)gel canim 14.takima neden almayalimmm
istikrarlı ve kararlysan 10. takıma gelebilirsin canımmCanlar, 14.grup kalabalık olduğu için başka bi gruba davet edilmeyi bekliyorum. Boy155, kilo 65,yaş 29
7. Takıma gel tanisalim tatlım.Merhaba arkadaşlar ben 77 kiloyum diyet ve az biraz sporla dlgumdan donra 3-4 ayda 90 kilofan 73 r indim uc dort aydır diyet yapmıyorum once takildi sonra 77 ye geri ciktim uzun zamandır diyet gruplarını takip ediyorum 60 a inmem lazim galiba once buraya yaxmam gerekiyo boy 155 yaş 30 beni bi grubun davet etmesini bekliyorum
Geldim bile canım,tesekkur ederimistikrarlı ve kararlysan 10. takıma gelebilirsin canımm
Selam kizlar bir yil once 3. Takimda 17 kilo verdim. 86 dan 69 kiloya dusmustum ki ise basladim. Adim elif 31 yasimdayim gebeliklerinde 35 er kilo aldigim 5 bucuk ve 3 bucuk yaslarinda iki evladim var. Hic azimsiz aaaa kilo vermisim diyerek inceldigimi bilmem. Verdigim her gr alin teri yani. Allahin yardimi takimimin destegi irade ve sporla 17 kilo verdim. Fakat bir yildir masa basi oturuyorum sabah 8 bucuk aksam 6 bucuk isteyim evde iki cocuk yemek temizlik derken oturma odasina hic giremedigim gunler oluyor. Yani ne iste pc basindan kalkacak vaktim nede evde spor yapacak vaktim ve enerjim kaliyor. Sanirim oturmanin etkisiyle 6 kilo kadar aldim ve hemen hepsi popo ve midede. 6 kiloyu eritmek ve ustunede 65 olmam gerekiyor. Bir haftadir kahvalti yapmaya calisiyorum tatli yemiyorum ekmek diyet donemimden beri en az seviyede zaten ama gram veremedin yine yardiminiza ihtiyacim var. Hangi grup kabul eder acaba beni. Yazliklarimin icine girmem lazim.
Tamam geliyor um7. Takıma gel tanisalim tatlım.
57 kilo olsam 57 takla atarim. 60 lara dusmek bile mucize benim icin bende basladim bakalim tekrar insallah ilk hedef 69. Neler yaptin arkadasim son giden 4 kilo icinçok güzel kilo veriyorsunuz herşey kararlı olmakla başlıyor.umarım ikimizde hemencik bi takıma girebiliriz ben de beklemedeyim :) sana başarılar diliyorum. ben de 1 yıl içinde diyet ve sporla 13 kilo verdim ama 2 ayda 8 kilo geri aldım.kötü bi dönem geçirmiştimşimdi tekrar başladım 4 kilo gitti nihayet 60dan 57ye düştüm ama 48i görene kadar durmak yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?