montignac diyetini duydun mu?kitabını aldım.kadınlar kulubunde de konusu var montignac diyeti denemelerimiz diye mesela o konudan çook yardım aldım :) aslında başlı başına beslenme şeklimi değiştirdim.işte başlangıçta klasik un tuz şekeri hayatımdan çıkardım :) ki tatlıya ölüp biten biriyim şuan bile canım çekiyor57 kilo olsam 57 takla atarim. 60 lara dusmek bile mucize benim icin bende basladim bakalim tekrar insallah ilk hedef 69. Neler yaptin arkadasim son giden 4 kilo icin
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel CnmMerhabalar ben de uzuuun bir aradan sonra tekrar zayıflamaya karar verdim. Beni takımına alacak olan var mıdır acep? Boyum 165 kilom 98 bunları da peşinen yazayım da. :)
Bende gelebilir miyim. Takim kaptanlari na sesleniyorumAzimli ve kararlıysan 9.takıma gel Cnm
beni kabul eden olmamış
Bende gelebilir miyim. Takim kaptanlari na sesleniyorum
kabulkabul kabulll ! geliyorummKurallara uyarız derseniz 9.takıma gelin kızlar
anaa pardon bana dememişiniz hemen atladımKurallara uyarız derseniz 9.takıma gelin kızlar
Çok istekli gördüm seni fıstıkanaa pardon bana dememişiniz hemen atladımbeklemedeyim...
yaa gerçekten çok iyiyimdir bu konuda yararlı olacagımı düşünüyorumm beni alınnÇok istekli gördüm seni fıstık
Fazla kilon yok ama motivasyon amaçlı gel istersen
Adres 9.takımyaa gerçekten çok iyiyimdir bu konuda yararlı olacagımı düşünüyorumm beni alınn8 kilo fazlam var benim hepberaber fırlatalım yağları !
hanımefendiciğim teşekkür ederimmmÇok istekli gördüm seni fıstık
Fazla kilon yok ama motivasyon amaçlı gel istersen
10.takıma gel canimanaa pardon bana dememişiniz hemen atladımbeklemedeyim...
Pardon mefrukem sen cagirmissinAdres 9.takım
çok teşekkür ederim 9. takıma giriverdim10.takıma gel canim
10. takıma gel canım tanışalımMerhabalar bende yarından itibaren diyete başlıyorum 80 kilo 1.71 boyundayım beni de alabilir misiniz?
tamam çok teşekkür ederim 10.takım konusuna geliyorum o zamaan :)10. takıma gel canım tanışalım
1.takıma gel tanışalım canım10-12 kilo aralığında vermem gerekiyor benim de.
Takım arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?