Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
57 kilo olsam 57 takla atarim. 60 lara dusmek bile mucize benim icin bende basladim bakalim tekrar insallah ilk hedef 69. Neler yaptin arkadasim son giden 4 kilo icin
montignac diyetini duydun mu?kitabını aldım.kadınlar kulubunde de konusu var montignac diyeti denemelerimiz diye mesela o konudan çook yardım aldım :) aslında başlı başına beslenme şeklimi değiştirdim.işte başlangıçta klasik un tuz şekeri hayatımdan çıkardım :) ki tatlıya ölüp biten biriyim şuan bile canım çekiyor sabahları sıcak limonlu su içiyorum. fitness yapıyorum ve mutlaka çok çok işim yoksa çoook yorulmamışsam her gün 5 km yürümeye gayret ediyorum :) bi de mesela çok beğendiğim bi elbise ve daracık skinny jeans aldım.ve eski içine giremedigim güzel kıyafetlerimi her gün birini dolabımın dışına asıyorum.ona baka baka motivasyonum tavan oluyor :))

Merhabalar ben de uzuuun bir aradan sonra tekrar zayıflamaya karar verdim. Beni takımına alacak olan var mıdır acep? Boyum 165 kilom 98 bunları da peşinen yazayım da. :)
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel Cnm

Yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar bugün Cuma olduğu için takımların bildirim günü o yüzden genel olarak herkes bu işlerle meşgul.İhtiyacı olan takımlar fırsat bulduklarında geriye doğru bakıp çağırılmayan arkadaşlardan takımlarına davette bulunacaklardır

Çok istekli gördüm seni fıstık
Fazla kilon yok ama motivasyon amaçlı gel istersen
yaa gerçekten çok iyiyimdir bu konuda yararlı olacagımı düşünüyorumm beni alınn 8 kilo fazlam var benim hepberaber fırlatalım yağları !

Merhabalar bende yarından itibaren diyete başlıyorum 80 kilo 1.71 boyundayım beni de alabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…