Canım 3.takıma bekleriz:)arkadaşlar 100.4 kiloyum var mı beni kabul eden
geliyorum :)Canım 3.takıma bekleriz:)
Canım 3.takıms bekleriz:)Mrb ben 27 yasinda 2 cocuk annsiyim sezeryanla 3 ay once dogum yaptm su anda emziriyorum o yuuzden siki bir diyet yapamam su anda 74 kiloyum ve ben yaklasik bi 10 kilo vermek istiyorum ilk etapta bana fda yardimci olabilecek varmi aranizda yeniyim henuz
Nasil katilacagim takima ueni oldugumicin henuz buls,adimCanım 3.takıms bekleriz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-10816Nasil katilacagim takima ueni oldugumicin henuz buls,adim
merhabalar hangi takıma girebilirim?
merhabalar hangi takıma girebilirim?
1 takıma gel tanışalım canımSelam milet
Bende zayıflamak istiorum.
Merhaba bende katılmak istiyorum. Şu an 66 kg ım 10 aylık vlbir kızım var. Tüm ailem tombik o yüzden benim diyet ömür boyudikkat etmezsem hemen kilo alıyorum. Genelde dikkatli besleniyorum ama dönem dönem iştahım çok artıyor malesef. Bu ara motivasyonum düşük. Daha önce kk zayıflama gruplarında kilo verdim. Şimdi yine desteğinize ihtiyacım var kızlar
2. Takıma buyrun kızlarIyi geceler kızlar 35 yaşında 75 kiloluk bir çıtırım yardıma ve motivasyona ihtiyacım var beni de aranıza alın lütfen
Sen de gel canım 2. Takıma15 kilo verdim, son 10 kilo kaldı, yardıma ihtiyacım var, motivasyon gerek birazz, beni de alın aranıza
1.takıma gel tanışalım canım30 yaşında 72 kiloyum 2013 te dogum yaptım dogum oncesi 63 tum. Ben de 60 kiloya inmek istiyorummmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?