1.takıma gel tanışalım canımmerhaba bende katılmak istiyorum zayıflama yarışmasına nasıl olacak bilgilendirirmisiniz
2. takıma gelebilirsin şekerimMerhaba ben 165 78 kiloyum akatilmak istiyorum
şimdi ne nasıl oluyor, kim bilgilendirebilir acaba beni? Çok umutsuz bir vaka olmamalıyım ama 10 kilo vermem gerek.Hayatım boyunca hiç diyet yapmadım, yani iradem nasıldır bilmiyorum, hep çok zayıftım zaten yaşla birlikte sanırım başladım kilo almaya.son 3/4 senedir ilk baş 2-3 kiloyla başlayan kilo alma serüvenim 10 kilo fazlama kadar dayandı.
2. Takıma beklerim canım.Merhaba bende katılabilirmiyim.
Ben hep kiloluydum 15-20 li yaş arası ve hatta öncesi. 20 yaşında dukan diyetiyle 65 kilodan 54 kiloya düştüm. Daha sonra evlendim hamile kaldım olumsuz sonuçlandı ve 4 ay içinde 57 den 75 e çıkmıştım. 75 ten 65 e kendi irademle indim. Diyetisyen ile beraber geri 57 kiloya indim sonrasında. Sonra tekrar hamile kaldım. 57 ile ve 94 ile doğuma gittim. doğumdan çıktığımda 81 kiloydum . 1 hafta sonrasında 77 kilo çıktım. Diyetisyene gittim yine ama bu sefer gerçekten sıkılmıştım diyetisyenden ve bıraktım gitmeyi. ama kilom 69 a inmişti. Şuan 67 kiloyum. Arada annemlerde kalıyorum arada kendi evimde.çünkü bebeğime dönüşümlü bakılıyor . Ne zaman anneme gelsem 1-2 kilo oynuyor ve ne zaman kendi evime gitsem kilo veriyorum. 66 ya iniyorum 70 e cıkıyorum bu hep 1 hafta içerisinde oluyor ya bir haftada kilo veriyorum ya da alıyorum. Ama artık kararlıyım. Çocuktan dolayı spor yapamıyorum daha 1 yasında ve cok haraketli çok ilgi isteyen bir bebek. Onu bıraakıp spor yapmam imkansız. Fırsat buldukça diyelim. Aslında belkide bütün mesele spor. Çünkü önceden düzenli olarak haftanın 4 günü spor yapıyordum . yüzme,plates,trambolin,kosu bandı,ip atlama vs.
takıma almak isteyen varmı beni acaba?
7. Takıma gel canımMerhaba :) bende katilmak istiyorum. 162 boyum, 70 kiloyum, gobek ve basenim var ve tosun gibi gorunuyorum. Bende katilabilir miyim?
2. Takıma beklerim canım.Merhaba benimde 9 kilom var nasil katilicam bilgi lutfen?
Merhaba benim de son 5 kg kaldı vermem gereken. Uygun olan grup var mı :)
2. takıma beklerim efemmerhabalar benim de motiveye ihtiyacım var. son 5 kilom kaldı. beni de alır mısınız
2. takıma gelebilirsin canım.Merhaba Cuma Yarışmalara katılmıştım fakat o döenm hayatım pek yolunda gitmeyince ne motive olabildim ne kilo verebildim kendi isteğimle ayrıldım. ayrılalı 6 ay dolmadı. Ne zaman ayrıldığımı hatırlayamıyorum. Yarışmada olduğum zamanlarda benim gibi durumda olan üyelerin yeniden kabul edilmesi için oylama yapılıyordu. Hala böyle bir durum yapılabilirse ve geçmişte oldukça iradesiz olan beni arasına almak isteyen takım olursa çok mutlu olurum.
84-82 kilo arasında olması gerek güncel kilom.
Hemen teşekkür ederim2. takıma gelebilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?