Canim azimliyim ,kurallara da uyarım diyosan 6. Takıma beklerizMerhabalar , benim de motiveye ihtiyacım var..Ve oldukca fazla olan kilolarım.. Beni de alır mısınız?
7.takıma gel canımHerkese merhabalar
Fazla kg 5 yıldır omuzlarimda bir cok kere hedefe yaklaşsamda tutturamadim.
1.64 cm boyumla 68 kilo yağlı sarkık vücudum var 24 yaşımda bu denli bi görüntüye sahip olmak istemiyorum. Daha önce cuma yarışlarına katıldım doğum nedeniyle ayrıldım.
Genel olarak hızlı kilo veririm çünkü normalde çok yedigim icin tek kişilik porsiyon yediğimde vücdum heme. Kilolari atar en fazla gördüğüm kilo 71.5
Hadefim simdilik 55 o halimi en son 8 sene önce olduğu icin hatırlayamiyorum .
Irademi yarışda ortaya koymuştum 5.5 kilo filan vrrmistim inşallah şimdi 13 kilo vermek istiyorum .
3 aylık bir bebegim var onu emziriyorum ssdece anne sütü veriyorum diyette olmanın onu etkileyecegini düşünmuyorum. Sağlıklı beslenmek bana da ona ds iyi gelicektir inşallah. Takımda yeri olan varsa sabırsızlaniyorum. Bugünku yarışta herkese bol şans diliyorum. Mutlu tartı günleri olsun inşallah
Eski takımım çok sevindim bugünden itibaren yazacağım teşekkürler7.takıma gel canım
2. Takıma beklerim canım.Bende 14. Takımdaydım ama hastalıklar ve cenaze nedeniyle bıraktım. Tekrar baslamak istiyorum
......Herkese merhabalar
Fazla kg 5 yıldır omuzlarimda bir cok kere hedefe yaklaşsamda tutturamadim.
1.64 cm boyumla 68 kilo yağlı sarkık vücudum var 24 yaşımda bu denli bi görüntüye sahip olmak istemiyorum. Daha önce cuma yarışlarına katıldım doğum nedeniyle ayrıldım.
Genel olarak hızlı kilo veririm çünkü normalde çok yedigim icin tek kişilik porsiyon yediğimde vücdum heme. Kilolari atar en fazla gördüğüm kilo 71.5
Hadefim simdilik 55 o halimi en son 8 sene önce olduğu icin hatırlayamiyorum .
Irademi yarışda ortaya koymuştum 5.5 kilo filan vrrmistim inşallah şimdi 13 kilo vermek istiyorum .
3 aylık bir bebegim var onu emziriyorum ssdece anne sütü veriyorum diyette olmanın onu etkileyecegini düşünmuyorum. Sağlıklı beslenmek bana da ona ds iyi gelicektir inşallah. Takımda yeri olan varsa sabırsızlaniyorum. Bugünku yarışta herkese bol şans diliyorum. Mutlu tartı günleri olsun inşallah
Teşekkür ederim geliyorum2. Takıma beklerim canım.
7. takıma gel canımMerhabalar 3 doğum yaptım çok kilo aldım Bende takıma girmek istiyorum
Hemen geliyorum teşekkür ederiim :)Canim azimliyim ,kurallara da uyarım diyosan 6. Takıma bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/page-13710
14. Takima gel canimMerhaba ben de katılmak istiyorum kuralları öğrenebilir miyim ??
Ben 1.72 boyunda 72 kiloyum hedefim 65 üst kol üst bacak ve karın sıkılaştırmam gerek azimli arkadaşlara ve bana kaçamak yaptırmayacak kadar dişli rakiplere ihtiyacım var
Bu kiloma ulaşmam da kolay olmadı 30 kilo verdim doğumdan itibaren kızım 15 aylık olacak
Ve benim kalan 7 kiloyu da vermem gerek Allah'ın izniyle :)
7. Takıma gel canımMerhaba 75.5 kg yum
2015 ocak 1 itibariyle başlayarak 82 den 72 kg düşmüştüm spor yapmamıştım sadce yememe dikkat etmiştim ama inanılmaz azimliydim artık yeter diyerek tak etmişti sonra 72 gördüğüm zaman bi ameliyat geçirmek durumunda kaldım 1.5 ay kalkmadan sadece yattım bu yüzden 3 kg geri aldım 1 senedirde halaaa bu kg dayım. ama artık yeter diyorum.
2 3 aydırda sürekli uğraşıyorum vereyim diye ama bir şekilde sürekli olmuyor 10 verdiğim zaman yine bi topikten faydalanmıştım. o zaman gerçekten her cuma tartılma günü günlük yediklerimi paylaşarak aşırıya kaçtığım zaman görebiliyordum. Katılayım ben de sizlere tekrar yakalım zafer meşalesini
172 cm boy 75 kiloyum benim 8-10 kg vermem lazım eğer beni de aranıza alırsanız çok sevinirim kilolardan kurtulmak can atıyorum.
artık boyunum avantajını kullanmak istiyorum daha ince zarif olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?