Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
18 yaşında, bugünden 1 ay öncesine kadar kendini balık etli sanan, 18 yıl sonunda bir gün aynaya baktığında ŞİŞMAN olduğunu farkeden bir üniverste öğrencisiyim. Önceki yıllarda 2 defa bu düşünceye kapıldım. İlkinde büyük bir hevesle spor salonunda buldum kendimi. 1 ay gittikten sonra 5 kilo verdim
ama her şeyden çabucak sıkılan biri olarak bundan da sıkıldım.Bir de her gün evden çıkıp spor salonuna gitmeye üşenmek de var tabii. Sonra tabi tekrar aban fast food’a abur cubura verdiğim kiloyu fazla fazla geri aldım. 2 sene sonra yine bi geldiler bana ve bi heves dukan diyetine başladım. Çok güzel yaptım 3 ay kadar bi sürede 10 kiloya yakın verdim ama derslerim yoğun olduğundan spor yapmıyordum (tabi bunlar hep bahane) Spor yapmayı bu yaşıma kadar hiç sevmedim zaten. Kim evden çıkıp da gidecek o zayıf zayıf kızların dolandığı spor salonlarına. Neyse 3 aydan sonra sıcak bir günde bayılacak gibi oldum ve arkadaşlarımın ısrarıyla biraz ara verdim(!) Sonra bi baktım hooop bütün kilolar geri, bir de hoşgeldin çatlaklar. Baktım olmuyor vazgeçtim ve 2 yıl sonra bugün tekrar buradayım. Şuan 1 buçuk ayı geride bıraktım jillian 30 day shred yaptım şimdi de insanity yapıyorum boyun 158 kilom 73 60 kilo olmak istiyorum:)

7.Takıma gel canım

Herkese merhaba...
Ben burcu. 1.65 boyunda, 62 kilo, 2 çocuk anası bir öğretmenim. Daha önce de 2 kere bu yarışmaya katıldım ve 2sinde de başarıyla mezun oldum. Hedefim 2 ayda 55 olmak inşallah. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim...

3. Takima bekleriz canim

Merhaba hanimlar 1.65 boyunda ve 83 kiloyum.
16 aylik bir kizim var dogum sonrasi kilolarim kaldi gitmiyor bir turlu yardiminiza ve desteginize ihtiyacim var banada yer varmi acaba(

Günaydın kızlar, 1 sene önce yakalandığım bel fıtığı nedeniyle iki büklüm oldum.Tuvalet ihtiyacımı bile karşılayamadım.Üç ay yatağa bağımlı kaldım.Neticesinde bir sürü ilaç kullandım.Hem ilaçlar hem de ilaçların vermiş olduğu iştah sebebiyle yedim hem de ne yemek.Sonuç 54 kilodan şu an da 80 kiloya ulaştım.Lütfen desteğinize ihtiyacım var.Masabaşı bir işte çalışıyorum.Ancak tuvalete kalkabiliyorum o da çok sıkışıcam da o zaman. Arkadaş dediklerim sağolsunlar Amaannnn ne kilo almışsın.Bu kadar kilo almayı nasıl başardın dediler, hiç utanmadan. Artık hiçbiriyle konuşmak istemiyorum, konuşmuyorum da. Bana bu konuda destek olacak arkadaşlardan yardım istiyorum.Aslında buraya bakarak başladım.Bugün ikinci günümdeyim.Ama yol arkadaşları arıyorum.

Merhaba hanimlar 1.65 boyunda ve 83 kiloyum.
16 aylik bir kizim var dogum sonrasi kilolarim kaldi gitmiyor bir turlu yardiminiza ve desteginize ihtiyacim var banada yer varmi acaba(
14. Takima gel canim

14. Takima gel canimÇok geçmiş olsun

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.224023/page-14529#post-46509861
Buraya tiklayip gelebilirsin tatlim :)

Merhaba kızlar ben zeynep.
35 yaşında tombak bir hatunum.
Bir an ònce kurtulmam lazım bunlardan.
Boyuma kiloma gelince 168 cm ve 87 kg mım. Hedefim 20 kg verip 67 kg olmak.
Pazartesi 87 kg ile başladım.
Beni alacak bir takım arıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…